Julkaistu 07.01.2019 0          

Elomatic ja Devecto yhteistyöhön teollisuuden digitalisaatioratkaisuissa

Teollisuussuunnitteluun erikoistuneet Elomatic ja Devecto ovat aloittaneet yhteistyön teollisuuden digitalisaatioratkaisujen kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on yhdistää Elomaticin pitkä kokemus teollisuussuunnittelun ja konsultoinnin alueilta sekä Devecton osaaminen teknologiateollisuuden tuotekehityksestä ja ohjelmistoratkaisuista.

Yhteistyö kattaa liiketoiminta- ja palvelumuotoilun, älykkäät automaatio- ja järjestelmäratkaisut, sulautetut ratkaisut, testauksen ja ohjelmistorobotiikan sekä analytiikan ja tiedolla johtamisen.

- Yhteistyön avulla pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä laajemmin yhdistämällä erityisosaamisen aina asiakastarpeen mukaan, toteaa Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.

- Suomen teollisuus on monessa mielessä edelläkävijä ja haluamme olla entistä laajemmin auttamassa asiakkaitamme menestymään. Yhteistyön kautta pystymme palvelemaan suurempia kokonaisuuksia, sanoo Devecton toimitusjohtaja Pasi Salonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Hälytysjärjestelmiä, Kulunvalvontajärjestelmät, Palohälytysjärjestelmiä, Palohälytyslaitteita, Varashälytinjärjestelmät, Videovalvontajärjestelmät

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa