Julkaistu 07.01.2019 0          

Elomatic ja Devecto yhteistyöhön teollisuuden digitalisaatioratkaisuissa

Teollisuussuunnitteluun erikoistuneet Elomatic ja Devecto ovat aloittaneet yhteistyön teollisuuden digitalisaatioratkaisujen kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on yhdistää Elomaticin pitkä kokemus teollisuussuunnittelun ja konsultoinnin alueilta sekä Devecton osaaminen teknologiateollisuuden tuotekehityksestä ja ohjelmistoratkaisuista.

Yhteistyö kattaa liiketoiminta- ja palvelumuotoilun, älykkäät automaatio- ja järjestelmäratkaisut, sulautetut ratkaisut, testauksen ja ohjelmistorobotiikan sekä analytiikan ja tiedolla johtamisen.

- Yhteistyön avulla pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä laajemmin yhdistämällä erityisosaamisen aina asiakastarpeen mukaan, toteaa Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.

- Suomen teollisuus on monessa mielessä edelläkävijä ja haluamme olla entistä laajemmin auttamassa asiakkaitamme menestymään. Yhteistyön kautta pystymme palvelemaan suurempia kokonaisuuksia, sanoo Devecton toimitusjohtaja Pasi Salonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa