Julkaistu 08.01.2019 1          

Peab rakentaa kaksi kerrostaloa Turun keskustaan

Peab Oy rakentaa Auratum Asunnot Turku Oy:lle kaksi kerrostaloa, pysäköintihallin ja kuntoilutilaa Turkuun, osoitteeseen Brahenkatu 12a.

Uudet kerrostalot ovat 9-kerroksisia, ja niihin tulee yhteensä 105 asuntoa. Kellarikerrokseen, talon alle, rakennetaan pysäköintihalli 33 autolle. Asuntoyhtiön sisäpihalle rakennetaan myös sauna- ja kuntoilutilat asukkaiden käyttöön.

- Olemme Peabilla erittäin iloisia tästä hankkeesta, ja että pääsemme jatkamaan yhteistyötä Auratum Asuntojen kanssa, toteaa yksikönjohtaja Petri Valkeinen Peabilta.

- Meillä on vuosien kokemus yhteistyöstä Peabin kanssa Helsingin hankkeidemme osalta, toteaa johtaja Petri Reunanen Auratumista.

- Nyt rakennettavan Asunto Oy Skandiumin myynti on käynnistynyt vauhdikkaasti ja odotamme innolla yhteistyötä Peabin kanssa myös Turussa.


Kommentit

Ruben 10.01.2019 klo 16:01

Kiva. Vähintään 72 autoa ilman parkkipaikkaa.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

AC & Heating System Oy

AC & Heating System Oy

Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, Ilmalämpöpumppujen huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa