Julkaistu 08.01.2019 0          

Tanssiteatteri Erillä lähes 30 000 katsojaa

Turkulainen Tanssiteatteri Eri on kolkutellut jo muutaman vuoden 30 000 katsojan rajalla. Vuonna 2017 päästiin lukuun 29 960 ja vuonna 2018 oli katsojia kaikkineen 29 383. Tanssiteatteri Eri juhlii tänä vuonna 30. toimintavuottaan.

Katsojatilastossa on mukana yleisötyö, mikä tarkoittaa esitelmiä ja teatterin esittelytilaisuuksia, joille kertyy vuosittain runsaat 6000 katsojaa.

Vuonna 2018 Erin lipputulot nousivat 26 % edelliseen vuoteen verrattuna. Erin itse rakennuttama teatterisali vetää 100 katsojaa ja viime vuonna suuri osa näytöksistä oli loppuunmyytyjä.

Oman teatteritilansa ulkopuolella Eri esiintyy myös ahkerasti. Ilmaisia näytöksiä eri vanhainkodeissa annetaan vuosittain noin 30. Lisäksi Eri esiintyy tilauksesta ja yhteistyöprojekteissa yliopistojen juhlasaleista eri konserttisaleihin, teattereihin ja gaalatilaisuuksiin.

Vuonna 2018 teatteri antoi 154 tanssiesitystä ja 45 yleisötyötilaisuutta. Eri työllistää ympäri vuoden 14 henkeä. Turun kaupungin eri kanavista tullut tuki Erille on pysynyt samansuuruisena, 83 000 e, kymmenisen vuotta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

M Kitchen & Cafe

Itäinen Rantakatu 4-6, Turku

http://mbakery.fi/mkitchencafe/

M Kitchen & Cafe on ainutlaatuinen ravintola, kahvila, kokous- ja juhlatila sekä viikonlopun the brunssipaikka Turun jokirannassa museo Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Ravintolamme sijaitsee turkulaisen museon Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa, jossa moderni ilmeemme yhdistyy historialliseen rakennukseen ja vanhan Turun raunioihin. Ravintolatilaamme kuuluu lisäksi kesäaikana käytettävissä oleva sisäpihan terassialue, jollaista toista et kaupungista löydä. Ravintolamme tarjoilee lounasta arkisin klo 11-14 ja olemme auki joka päivä klo 11-19. Viikonloppuisin löydät meiltä erittäin suositut brunssimme klo 11-15 lauantaina ja sunnuntaina. Ravintolatilassamme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Aamutilaisuudet ennen klo 11 ovat suosittuja ja ravintolamme on myös suosittu paikka varata iltakäyttöön esimerkiksi karonkajuhlaan tai häätilaisuutta varten. Ravintolatilan lisäksi saman katon alta löytyy myös kaksi kokoustilaa, Factory ja Biljardisali, joissa pystyt toteuttamaan erilaiset kokoukset, perhejuhlat ja -tilaisuudet sekä konferenssit aamusta iltaan. Biljardisali on intiimi tila maksimissaan 22 henkilölle ja Factory on puolestaan monitoimitila noin 40 henkilölle, jossa on järjestetty kokouksien lisäksi perhejuhlia.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa