Julkaistu 08.01.2019 0          

Ura Basket tukee hyväntekeväisyysottelulla syöpätutkimusta

Lauantaina 2.2.2019 klo 17.00 pelataan Turussa, Kupittaan Palloiluhallissa Korisliigan ottelu Ura Basket - Joensuun Kataja. Ottelua edeltää klo 14.00–15.00 pelattava hyväntekeväisyysottelu, jonka tuotto osoitetaan Syöpäsäätiölle syövän vastaisen tutkimustyön rahoitukseen.

UraBasket järjestää tapahtuman yhteistyössä Face the Cancer -tiimin kanssa, joka on aiemmin kerännyt varoja syöpätutkimukseen järjestämällä mm. muotinäytöksen ja golf-tapahtuman.

- Ura Basket haluaa olla yhteiskuntavastuullinen kasvattaja ja ottaa osaa hyvän tekemiseen. Tavoitteena on nytkin saada katsomo täyteen ja ihmiset viihtymään erinomaisen koripalloviihteen ja hyväntekeväisyyden parissa, toteaa Ura Basketin puheenjohtaja Mikko Granström.

- On hienoa, että Ura Basket on lähtenyt mukaan tukemaan toimintaa, jonka tavoitteena on Syöpäsäätiön unelma, että saamme asua maassa, jossa kukaan ei kuole syöpään. Meille tämä toimii luontevana jatkona aiemmille hyväntekeväisyystapahtumillemme, Marina Seligson Face the Cancer -tiimistä kertoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimistoja, Ulkomainontaa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Hus Lindman

Piispankatu 15, Turku

www.huli.fi

Laadukas lounas-, kokous- ja tilausravintola kulttuurihistoriallisessa miljöössä Aurajoen rannalla. Yritystilaisuudet ja perhejuhlat. Helposti muunneltavat tilat 172 asiakaalle lisäksi kesäterassi Aurajoki näkymin. Pienemmät tilaisuudet mahdollista järjestää Cafe Fikassa Piispankatu 14. Hyvät maksuttomat pysäköintitilat ravintolan vieressä. Ravintolan aukioloajat: 
Maanantai - perjantai lounas klo 11.00 - 15.00 muina aikoina tilauksesta.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa