Julkaistu 10.01.2019 0          

Cadmaticin tulot kasvoivat 29 % – liikevaihto yli 20 miljoonaa euroa

Cadmatic saavutti erittäin vahvat kasvu- ja liikevaihtoluvut vuonna 2018: 29 %:n kasvu sai aikaan ennätyksellisen yli 20 miljoonan euron liikevaihdon. Saman vuoden aikana yrityksen työntekijämäärä on kasvanut yli 140: een.

Kun katsotaan myös vuoden 2017 poikkeuksellista tulosta, viimeiset kaksi vuotta ovat olleet Cadmaticille nopean kasvun aikaa. Kahdessa vuodessa sen liikevaihto on kasvanut 45 %, henkilöstömäärä 25 % ja asiakasorganisaatioiden määrä 20 %.

- Olen luonnollisesti ilahtunut huikeista tulosluvuistamme vuodelta 2018. Saavuttamamme kasvu ylitti odotuksemme. Cadmatic on saavuttanut erittäin vahvan aseman laivansuunnitteluohjelmistojen markkina-alueella, sillä 40 % kaikista aktiivisesti toimivista telakoista maailmanlaajuisesti käyttää ohjelmistojamme. Myös tehdassuunnitteluprojektien puolella olemme nähneet merkittävää kasvua ohjelmistomyynnissämme. Ohjelmistojamme käytetään parhaillaan yli tuhannessa asiakasorganisaatiossa 57 maassa, sanoo Cadmaticin toimitusjohtaja Jukka Rantala.

Cadmatic myös muutti Turun toimintansa joulukuussa uusiin toimitiloihin osoitteeseen Linnankatu 52. Uudet tilat tarjoavat enemmän tilaa kasvavan työntekijämäärän tarpeisiin. Cadmaticilla on omaa henkilökuntaa tällä hetkellä Suomessa, Hollannissa, Unkarissa, Espanjassa, Italiassa, Venäjällä, Arabiemiraateissa, Intiassa, Singaporessa ja Kiinassa.

2018 läpimurtovuosi suurille telakoille ja laitosten tiedonhallintaratkaisuille

Vuonna 2018 Meyerin telakat valitsivat Cadmaticin suunnittelu- ja tiedonhallintaratkaisut Suomeen ja Saksaan. Vuoden 2017 ja 2018 aikana Cadmatic-ohjelmistot otettiin käyttöön Tsuneishi Shipbuilding Corporationissa, joka on yksi maailman suurimmista laivanrakentajista. Yhtiö rakentaa vuosittain noin 50 erilaista rahtialusta, ja sillä on telakoita ja suunnittelutoimistoja Japanissa, Kiinassa ja Filippiineillä.

Viime vuosi merkitsi läpimurtoa myös Cadmaticin tiedonhallintasovelluksille ja -ratkaisuille.

- Monet asiakkaat osoittavat suurta kiinnostusta eShare-tiedonhallintaratkaisujamme kohtaan. Esimerkiksi italialainen ENI, joka on yksi maailman suurimmista öljy- ja kaasuyhtiöistä, on alkanut käyttää ratkaisuamme maailmanlaajuisesti alustana tehdaslaitosten digitaalisille kaksosille hallitakseen paremmin laitosten suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön liittyvää informaatiota digitaalisesti. Myös uudet lisätyn todellisuuden ratkaisumme (AR/VR) yhdessä Microsoft Hololens teknologian kanssa on herättänyt paljon innostusta, samoin Cadmatic FollowApp, joka mahdollistaa projektiseurannan pilvessä. Uskon, että nämä uudet liiketoiminta-alueet auttavat meitä pysymään vahvan kasvun tiellä myös tulevaisuudessa, Rantala toteaa.

Cadmatic rekrytoi parhaillaan ohjelmistokehittäjiä, asiakastuki-insinöörejä ja myyntihenkilökuntaa sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa