Julkaistu 10.01.2019 0          

Mainostorstai tulee taas

Mainostorstain primus motor on Mari Tauler. Kuva: James Mashiri

Turussa tehdään erinomaista markkinointiviestintää, jota on mahdollista nähdä ja kuulla Vuoden Mainostorstaissa. Vuoden Mainostorstai on sekä tilaisuus nähdä vuoden parhaita töitä että kuulla alan kärkinimiä. Vuoden Mainostorstai järjestetään Logomossa 31.1.2019.

Vuoden Mainostorstain primus motor Mari Tauler haluaa sekä tuoda esiin turkulaista osaamista että auttaa yrityksiä menestymään parantamalla markkinointiosaamisen tasoa.

– En halua enää kuulla, että hyvät ideat ja innovaatiot jäävät hyödyntämättä, koska ei osata markkinoida, Tauler toteaa.

Mari Taulerin tavoitteena on järjestää hauska, yllättävä, inspiroiva, kiinnostava, luova ja vähän hullu tapahtuma, joka inspiroi juhlakansaa pitkälle vuoteen ja antaa ajateltavaa sekä työkaluja omaan arkeen.

– Mainostorstai on kovan luokan tapahtuma, joita on yleensä totuttu näkemään ja kokemaan vain pääkaupungissa. Turku jää kakkoseksi ehkä koossa, mutta ei muilla mittareilla. Ei ainakaan luovuudessa!

Vuoden Mainostorstai koostuu seminaarista, kilpailusta ja gaalasta. Osallistua voi kaikkiin kolmeen, yhteen tai kahteen.

Seminaarin juontaa bisnes-älyllä varustettu kehityspäällikkö ja stand up -koomikko Lotta Backlund, ja puhujina kuullaan valtakunnan ykkösnimiä: Keksijä ja futuristi Perttu Pölönen, Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm, tulevaisuusmuotoilija Minna Koskelo sekä strategisen markkinoinnin professori Petri Parvinen.

Vuoden Mainos -kilpailun tavoitteena on parantaa alueen markkinointiosaamisen tasoa palkitsemalla erinomaisia töitä ja niiden tekijöitä. Nimestään huolimatta kilpailuun voi osallistua myös esimerkiksi palvelu- tai tuotemuotoilun ansioilla. Vuoden Mainos -kilpailuun osallistuminen on nyt auki ja päättyy 21.1.2019.

Vuoden Mainostorstain järjestävät Taulerin johdolla turkulaiset markkinoinnin ja viestinnän ykkösnimet ja toimijat.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa