Julkaistu 15.01.2019 0          

Saaristo esittäytyy yhdessä matkamessuilla

Uusikaupunki, Kustavi ja Taivassalo ovat mukana yhteisellä ständillä.

Matka 2019 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17.-20.1. Suomen Saariston yhteisosastolla ovat mukana Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo, Turku, Naantali, Kaarina, Parainen, Kemiönsaari, Salo, Hanko, Raasepori, Rauma, Pori sekä Ahvenanmaa.

Suomen Saaristolla on omaa ohjelmaa osastolla kaikkina yleisöpäivinä kolme kertaa päivässä. Esimerkiksi sunnuntaina ohjelmapuolesta vastaa Uudenkaupungin Crusell-viikko ja lauantaina lapsia viihdyttää Uudenkaupungin Myllymuori.

Makupaloja on tarjolla myös ruokakulttuurista; Taste of Archipelago -lautanen on tarjolla kävijöille kaksi kertaa päivässä perjantaista sunnuntaihin. Osaston saaristolaispuodissa on tuotemaistatuksia ja kotiinviemisiksi voi ostaa herkullisia lähiruokatuotteita. Aistialueella saariston voi kokea kaikilla aisteilla. Makuelämysten lisäksi saariston voi myös kuulla, nähdä ja tuntea.

Myös yritykset ovat edustettuina Suomen Saariston osastolla. Esimerkiksi Naantali tuo messuille tunnetuimpia Naantalin yrityksiä. Mukana ovat Visit Naantalin lisäksi tunnetuimmat kohteet Muumimaailma ja Naantalin Kylpylä, Kultaranta Resort, Saaristohotelli Vaihela, Ravintola Pohjakulma, Naantalin Musiikkijuhlat ja Finnlines.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa