Julkaistu 15.01.2019 0          

Saaristo esittäytyy yhdessä matkamessuilla

Uusikaupunki, Kustavi ja Taivassalo ovat mukana yhteisellä ständillä.

Matka 2019 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17.-20.1. Suomen Saariston yhteisosastolla ovat mukana Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo, Turku, Naantali, Kaarina, Parainen, Kemiönsaari, Salo, Hanko, Raasepori, Rauma, Pori sekä Ahvenanmaa.

Suomen Saaristolla on omaa ohjelmaa osastolla kaikkina yleisöpäivinä kolme kertaa päivässä. Esimerkiksi sunnuntaina ohjelmapuolesta vastaa Uudenkaupungin Crusell-viikko ja lauantaina lapsia viihdyttää Uudenkaupungin Myllymuori.

Makupaloja on tarjolla myös ruokakulttuurista; Taste of Archipelago -lautanen on tarjolla kävijöille kaksi kertaa päivässä perjantaista sunnuntaihin. Osaston saaristolaispuodissa on tuotemaistatuksia ja kotiinviemisiksi voi ostaa herkullisia lähiruokatuotteita. Aistialueella saariston voi kokea kaikilla aisteilla. Makuelämysten lisäksi saariston voi myös kuulla, nähdä ja tuntea.

Myös yritykset ovat edustettuina Suomen Saariston osastolla. Esimerkiksi Naantali tuo messuille tunnetuimpia Naantalin yrityksiä. Mukana ovat Visit Naantalin lisäksi tunnetuimmat kohteet Muumimaailma ja Naantalin Kylpylä, Kultaranta Resort, Saaristohotelli Vaihela, Ravintola Pohjakulma, Naantalin Musiikkijuhlat ja Finnlines.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa