Julkaistu 15.01.2019 0          

Saaristo esittäytyy yhdessä matkamessuilla

Uusikaupunki, Kustavi ja Taivassalo ovat mukana yhteisellä ständillä.

Matka 2019 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17.-20.1. Suomen Saariston yhteisosastolla ovat mukana Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo, Turku, Naantali, Kaarina, Parainen, Kemiönsaari, Salo, Hanko, Raasepori, Rauma, Pori sekä Ahvenanmaa.

Suomen Saaristolla on omaa ohjelmaa osastolla kaikkina yleisöpäivinä kolme kertaa päivässä. Esimerkiksi sunnuntaina ohjelmapuolesta vastaa Uudenkaupungin Crusell-viikko ja lauantaina lapsia viihdyttää Uudenkaupungin Myllymuori.

Makupaloja on tarjolla myös ruokakulttuurista; Taste of Archipelago -lautanen on tarjolla kävijöille kaksi kertaa päivässä perjantaista sunnuntaihin. Osaston saaristolaispuodissa on tuotemaistatuksia ja kotiinviemisiksi voi ostaa herkullisia lähiruokatuotteita. Aistialueella saariston voi kokea kaikilla aisteilla. Makuelämysten lisäksi saariston voi myös kuulla, nähdä ja tuntea.

Myös yritykset ovat edustettuina Suomen Saariston osastolla. Esimerkiksi Naantali tuo messuille tunnetuimpia Naantalin yrityksiä. Mukana ovat Visit Naantalin lisäksi tunnetuimmat kohteet Muumimaailma ja Naantalin Kylpylä, Kultaranta Resort, Saaristohotelli Vaihela, Ravintola Pohjakulma, Naantalin Musiikkijuhlat ja Finnlines.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa