Julkaistu 16.01.2019 0          

Loimaan teatterin kevätkausi alkaa Taikametsästä

Tapaus Taikametsässä aloittaa Loimaan teatterin kevätkauden. Luvassa on useampia lasten ja nuorten valmistamia esityksiä. Tammikuun ensi-iltanäytelmä Tapaus Taikametsässä on päiväkoti-ikäisille ja alaluokille suunnattu sadun muotoon kirjoitettu mediakasvatuksellinen esitys.

Tapaus Taikametsässä kertoo Isästä ja Kaksosista, jotka joutuvat iPadin houkuttelevan, mutta epäilyttävän linkin kautta taianomaiseen Taikametsään. He tapaavat siellä jännittäviä ja hassuja metsän eläimiä ja satuhahmoja, jotka voivat auttaa heitä palaamaan kotiin. Paluu ei ole kuitenkaan itsestään selvää, sillä viedäkseen perheensä kotiin Isän tulee suorittaa Padin avulla tehtäviä, jotka eivät olekaan kovin helppoja… Kannattaa olla siis varovainen, mitä linkkejä tabletillaan avaa!

Tapaus Taikametsässä on alusta loppuun 12−14-vuotiaiden teatterilaisten käsialaa. Esiintyjät ovat Loimaan työväenopiston ja Loimaan Seudun Teatteriyhdistys ry:n yhteistyössä järjestämän teatteritaiteen perusopetuksen kuudennen vuoden oppilaita. Opintojen aiheena on kuluvalla kaudella ollut oman dramaturgian valmistaminen ja esityksen työstäminen. Ryhmää ovat ohjanneet Merikerttu Mutala ja Ella-Sofia Knaapi. Apuohjaajina ovat olleet Aino Kallio sekä ranskalainen EVS-vapaaehtoinen Estelle Ciccarone. Esityksen äänimaailman on apuohjaajien idoiden pohjalta suunnitellut ja toteuttanut Merikerttu Mutala. Lavastuksen valmistus on Jani Häggin käsialaa. Valot toteutti Sari Äikää-Torkkeli. Työryhmä on suunnitellut puvustuksen itse.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa