Julkaistu 17.01.2019 0          
NIMITYS

Nimityksiä Assemblinilla

Assemblinille on nimitetty uusia osaajia Turkuun ja Helsinkiin.

Aarni Jäntti (s. 1960) on nimitetty Assemblinin Energiatehokkuus- ja Elinkaaripalveluihin ohjelmistokehittäjäksi. Jäntti on aloittanut tehtävässään 10.12.2018 ja hän työskentelee Turun toimipisteessä. Jäntillä on yli 30 vuoden kokemus automaatioalalta ohjelmistokehityksestä ja Assemblinilla hänen työnkuvaansa kuuluu muun muassa Assemblin eManageri palvelu-alustan kehittäminen.

Kansainvälisen liiketoiminnan tradenomi Jaakko Timonen (s. 1971) on nimitetty Assemblinin Energiatehokkuus- ja Elinkaaripalveluihinmyyntipäälliköksi. Timonen on aloittanut tehtävässään 19.11.2018 ja hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Timonen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Ziehl-Abegg Finland Oy:ssä ja Oy Danfoss Ab:ssä. Timosen vastuualueina on muun muassa Assemblin eManagerin myynti.

Taneli Korpela (s. 1988) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin IV-projektinhoitajaksi. Korpela on aloittanut tehtävässään 7.1.2019 ja hän työskentelee Assemblinin Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Korpela työskentelee muun muassa IV-sopimushuoltojen organisointien parissa. Korpela on aikaisemmin työskennellyt Modul Kanava Oy:ssä, Consti Talotekniikka Oy:ssä ja Seinäjoen Ilmastointi Oy:ssä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mk-Kassamasiina Oy

Mk-Kassamasiina Oy

Kassajärjestelmiä

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa