Julkaistu 17.01.2019 0          

Simpukkaviikot, mocktaileja ja teemailtoja Bassissa

Simpukkaviikkojen listalta löytyy viisi annosta.

Bassissa alkoivat simpukkaviikot, jotka tuovat herkullisia, jaettavaksikin sopivia simpukka-annoksia asiakkaiden maisteltavaksi koko tammikuun ajan. Mocktailien eli alkoholittomien cocktailien määrä on tuplattu ja Bassissa on helmikuussa luvassa sekä Gisselbrecht Winemaker’s Dinner 5.2. että Veuve Clicquot -samppanjatasting ystävänpäivänä 14.2.

Bassissa vietetään 11.-2.2 simpukkaviikkoja, ja ravintolassa on normaalin ruokalistan ohella tarjolla erillinen simpukkaviikkojen lista. Se on käytössä iltaisin klo 17 jälkeen ja lauantaisin.

Simpukkaviikkojen listalta löytyy viisi annosta. Joukon erikoisin lienee nimeltään Sinisimpukat curry-chorizokastikkeella.

- Rapeaksi paistettu chorizo sopii todella hyvin yhteen simpukoiden kanssa, ja kastike on todella kermainen. Makuyhdistelmä on loistava, kehuu Bassin keittiöpäällikkö Marko Jaakkola.

Simpukoiden lisäksi listalta löytyy myös Vuohen gruyere-juustolla gratinoitu puolikas hummeri. Lisukkeina tarjolla on ranskalaisia ja bataattiranskalaisia, Deliverden salaattia, Grynin patonkia ja erilaisia dippejä.

Bassissa on panostettu myös alkoholittomiin juomiin, ja Bassin pääbaarimestari Tanja Raunio on suunnitellut kuuden alkoholittoman cocktailin eli mocktailin listan. Juomat sopivat esimerkiksi aperitiiveiksi. Kokeilemisen arvoisia ovat esimerkiksi tuoreisiin marjoihin pohjautuva Fresh Berry ja raikas Cucumberita.

Viinejä ja samppanjaa Bassin helmikuussa

Helmikuussa Bassissa toteutetaan kaksi teemailtaa. Maineikkaan Gisselbrechtin viinitalon toimitusjohtaja ja yrityksen viennistä vastaava Claude Gisselbrecht vierailee Turussa ja ravintola Bassissa tiistaina 5.2.2019 ja isännöi iltaa turkulaisille hyvän ruuan ja viinin ystäville kello 19 alkaen. 

Gisselbrecht toimii Ranskan Alsacen alueella. Yritys omistaa nykyisin 17 hehtaaria viinitarhoja, ja yrityksen viineistä yli puolet menee vientiin. Viinitilan asiakkaita ovat yksityiset viiniharrastajat, korkeatasoiset ravintolat sekä viinikaupat. Dambach-La-Villessä sijaitsevalla Gisselbrechtin viinitilalla syntyy vuosittain noin miljoona pulloa viiniä.

Bassissa toteutettava Gisselbrecht Winemaker’s Dinner aloitetaan viinitastingilla ja sen jatkoksi nautitaan ilalllinen, johon kuuluu keittiön tervehdys ja neljä ruokalajin menu sekä menuun sopivat Gisselbrechtin viinit.

Ystävänpäivänä Bassissa toteutetaan kupliva tasting, jossa maistellaan viittä Veuve Clicquot -samppanjaa. Tastingin vetää samppanja-asiantuntija, Veuve Clicquot´n account manager Christer Nieminen. Hän kertoo Veuve Clicquot -samppanjatalon historiasta, samppanjan kysynnän kehityksestä ja samppanjan valmistuksesta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Hälytysjärjestelmiä, Kulunvalvontajärjestelmät, Palohälytysjärjestelmiä, Palohälytyslaitteita, Varashälytinjärjestelmät, Videovalvontajärjestelmät

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa