Julkaistu 17.01.2019 0          

Simpukkaviikot, mocktaileja ja teemailtoja Bassissa

Simpukkaviikkojen listalta löytyy viisi annosta.

Bassissa alkoivat simpukkaviikot, jotka tuovat herkullisia, jaettavaksikin sopivia simpukka-annoksia asiakkaiden maisteltavaksi koko tammikuun ajan. Mocktailien eli alkoholittomien cocktailien määrä on tuplattu ja Bassissa on helmikuussa luvassa sekä Gisselbrecht Winemaker’s Dinner 5.2. että Veuve Clicquot -samppanjatasting ystävänpäivänä 14.2.

Bassissa vietetään 11.-2.2 simpukkaviikkoja, ja ravintolassa on normaalin ruokalistan ohella tarjolla erillinen simpukkaviikkojen lista. Se on käytössä iltaisin klo 17 jälkeen ja lauantaisin.

Simpukkaviikkojen listalta löytyy viisi annosta. Joukon erikoisin lienee nimeltään Sinisimpukat curry-chorizokastikkeella.

- Rapeaksi paistettu chorizo sopii todella hyvin yhteen simpukoiden kanssa, ja kastike on todella kermainen. Makuyhdistelmä on loistava, kehuu Bassin keittiöpäällikkö Marko Jaakkola.

Simpukoiden lisäksi listalta löytyy myös Vuohen gruyere-juustolla gratinoitu puolikas hummeri. Lisukkeina tarjolla on ranskalaisia ja bataattiranskalaisia, Deliverden salaattia, Grynin patonkia ja erilaisia dippejä.

Bassissa on panostettu myös alkoholittomiin juomiin, ja Bassin pääbaarimestari Tanja Raunio on suunnitellut kuuden alkoholittoman cocktailin eli mocktailin listan. Juomat sopivat esimerkiksi aperitiiveiksi. Kokeilemisen arvoisia ovat esimerkiksi tuoreisiin marjoihin pohjautuva Fresh Berry ja raikas Cucumberita.

Viinejä ja samppanjaa Bassin helmikuussa

Helmikuussa Bassissa toteutetaan kaksi teemailtaa. Maineikkaan Gisselbrechtin viinitalon toimitusjohtaja ja yrityksen viennistä vastaava Claude Gisselbrecht vierailee Turussa ja ravintola Bassissa tiistaina 5.2.2019 ja isännöi iltaa turkulaisille hyvän ruuan ja viinin ystäville kello 19 alkaen. 

Gisselbrecht toimii Ranskan Alsacen alueella. Yritys omistaa nykyisin 17 hehtaaria viinitarhoja, ja yrityksen viineistä yli puolet menee vientiin. Viinitilan asiakkaita ovat yksityiset viiniharrastajat, korkeatasoiset ravintolat sekä viinikaupat. Dambach-La-Villessä sijaitsevalla Gisselbrechtin viinitilalla syntyy vuosittain noin miljoona pulloa viiniä.

Bassissa toteutettava Gisselbrecht Winemaker’s Dinner aloitetaan viinitastingilla ja sen jatkoksi nautitaan ilalllinen, johon kuuluu keittiön tervehdys ja neljä ruokalajin menu sekä menuun sopivat Gisselbrechtin viinit.

Ystävänpäivänä Bassissa toteutetaan kupliva tasting, jossa maistellaan viittä Veuve Clicquot -samppanjaa. Tastingin vetää samppanja-asiantuntija, Veuve Clicquot´n account manager Christer Nieminen. Hän kertoo Veuve Clicquot -samppanjatalon historiasta, samppanjan kysynnän kehityksestä ja samppanjan valmistuksesta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa