Julkaistu 01.02.2019 0          

Coronaria laajentaa fysioterapiaan Naantalissa

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 31.1.2019 Naantalin Kuntokeskuksen liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria vahvistaa fysioterapiaosaamistaan.

Vuodesta 1970 alkaen toimineen Naantalin Kuntokeskuksen liiketoiminta siirtyi 1.2.2019 Coronaria Fysioterapialle. Yrittäjä Sanna Pennanen ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä.

- Ostin yrityksen liiketoiminnan perustajalta vuonna 2008. Tällöin kuntokeskus sai uuden elämän ja koin, että nyt kymmenen vuotta ja kymmenen kuukautta myöhemmin on taas aika antaa uutta elämää yritykselle. Tähän rooliin Coronaria sopii erinomaisesti kotimaisuutensa ja asiakas- ja työntekijälähtöisyytensä vuoksi. Halusin myös turvata yrityksen ja työntekijöiden tulevaisuuden muuttuvassa kuntoutuksen maailmassa. Coronaria tarjoaa kuntokeskukselle vakaammat ja vahvemmat hartiat jatkossa. Asiakkaille muutos ei vaikuta, vaan tutut terapeutit jatkavat heidän kanssaan edelleen. Positiivisin mielin katsomme tulevaisuuteen, yrittäjä Sanna Pennanen kertoo.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostaa fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

- Naantalin Kuntokeskus on hyvämaineinen toimija ja heillä on pitkät asiakassuhteet. Yritys täydentää meidän toimipisteverkostoa erinomaisesti. Tavoitteenamme on, että lähivuosina kaikissa yli 10 000 asukkaan kunnissa Coronarian toimipisteissä saa monipuolisesti eri fysioterapian erikoisalojen palveluja muiden terapia-alojen, psykologityön ja työelämänpalveluiden lisäksi, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa