Julkaistu 01.02.2019 0          

Ole.Fit toista vuotta Suomen nopeimmin kasvava kuntosaliketju

Tomi Peltonen, Marko Turkia ja Ole.fit Kaarinan Päivi Väliranta.

Kotimainen kuntosaliyritys Fit Global Oy on kasvanut kahdessa vuodessa kolmen perustajansa ideasta noin kolmenkymmenen toimipaikan Ole.Fit-lisenssikuntosaliketjuksi. Kilpaillulla ja riskialttiilla alalla menestyy, kun tarjoaa kuntosaliyrittäjille kokonaisvaltaisen aloituspaketin ja jatkuvaa tukea sekä omaa päätäntävaltaa, sanoo Fit Globalin hallituksen puheenjohtaja Tomi Peltonen.

Ole.Fit-ketju sai alkunsa Pasi Sormusen, Tomi Peltosen ja Marko Turkian ideasta kehittää kuntosalikonsepti, joka olisi helposti monistettavissa ja jossa toimintatapa olisi hallittu. Ole.Fit on ollut alansa nopein kasvaja jo kaksi vuotta, vuosina 2017 ja 2018.

– Uudet Ole.Fit-yrittäjämme saavat palvelupaketin, jolla pääsee hyvin alkuun – pienellä alkusijoituksella, kertoo Tomi Peltonen, ketjun hallituksen puheenjohtaja

– Tarjoamme yrittäjille asiantuntijalisenssin. Se kattaa kuntosalin nimen ja ilmeen lisäksi kaikki palvelut toiminnan aloittamiseen. Tuemme esimerkiksi rahoitukseen ja yrityksen perustamiseen sekä markkinointiin liittyvissä asioissa, mutta myös toimitilan hankkimisessa ja kuntosalitoiminnassa. Olemme yrittäjän apuna ja kumppanina myös aloitusvaiheen jälkeen.

Lisenssikumppanuus eroaa tavanomaisesta franchising-yrittämisestä esimerkiksi siinä, että lisenssimaksu ei ole liikevaihtosidonnainen, vaan perustuu liikepaikan kokoon. Kuntosaliyrittäjille jää toimintamallissa myös paljon omaa päätäntävaltaa.

– Tähtäämme toiminnassamme siihen, että lisenssiyrittäjä menestyy ja vaurastuu. Se motivoi myös meitä, Tomi Peltonen sanoo.

Toisaalta myös kuntosaliasiakkaiden kynnys on pidetty tarkoituksellisen matalana.

– Saleillamme ei ole esimerkiksi liittymis- tai palvelumaksuja, emmekä edellytä pitkäaikaista jäsenyyttä, Tomi Peltonen kertoo.

– Teoriassa olemme jo nyt vientivalmiudessa, mutta nopean kansainvälistymisen sijasta keskitymme toistaiseksi hallittuun kasvuun Suomessa, Tomi Peltonen kommentoi.

– Vuonna 2019 on avattu jo kaksi uutta Ole.fit-kuntosalia, ja koko vuoden aikana avauksia on kymmenkunta. Tavoitteemme on, että vuonna 2021 Suomessa on 50 Ole.Fit keskusta.

Fit Global Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen ja suomalainen kuntosalipalveluita tarjoava yritys. Ketjuun kuuluu tällä hetkellä 28 kuntosalia joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 5,6 M€. Asiakkaita ketjussa on noin 11 000.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa