Julkaistu 05.02.2019 0          

Molok Oy perustaa tytäryhtiön Ranskaan

Molok Oy on perustanut Ranskaan täydessä omistuksessa olevan tytäryhtiön.

- Syväkeräykselle löytyy Euroopan suurimmat markkinat Ranskasta, joten haluamme olla siellä mukana täydellä teholla, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, Molok Oy:n myyntijohtaja Samuli Moilanen avaa päätöstä.

Tytäryhtiö Molok France keskittyy tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja jätehuoltoon, jotta jätteiden lajittelu ja kierrättäminen olisi helpompaa ja tehokkaampaa.

- Erityisesti biojätteen keräämisen ratkaisuihin on kasvava tarve Ranskan markkinoilla, ja meillä on sopiva tuoteportfolio siihen tarkoitukseen, Moilanen kommentoi.

Nokialla toimivalla Molok Oy:llä on kotimaan lisäksi vientimyyntiä yli 40 maahan, ja vienti on jatkuvasti vahvassa kasvussa. Molok Oy:llä on maailmalla jo tuotantoterminaaleja ja lisenssivalmistajia, mutta Molok France on yhtiön ensimmäinen tytäryhtiö.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa