Julkaistu 07.02.2019 0          

Gift-hyväntekeväisyysgaala kannustaa yritykset tekemään hyvää

Gift-hyväntekeväisyysgaala kannustaa yritykset mukaan tekemään hyvää. Ensimmäistä kertaa 1.3.2019 Ruissalon telakalla järjestettävä Gift-hyväntekeväisyysgaala on paikallinen, laadukas ja viihdyttävä hyvän fiiliksen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kerätä varoja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Sykerölle.

Giftille on tarkoitus saada myös jatkoa erilaisten tapahtumien parissa.

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö järjestää monipuolista vertaistukitoimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

- Yritysmaailmassa pyörivillä ihmisillä on laajat verkostot. Miksemme käyttäisi näitä verkostoja muuhunkin kuin oman bisneksen tekemiseen ja auttaisimme niitä, jotka todella kipeästi apua tarvitsevat?, tapahtuman ideoija Henrika Laurila kysyy.

Ilta soveltuu niin verkostoitumiseen kuin ikimuistoisen illan järjestämiseen asiakkaille tai yrityksen omalle henkilökunnalle. Kaikki mukana olevat tahot ovat paikallisia ja pääasiassa kumppanit esiintyjistä cateringiin ovat mukana pro bono.

- Tapahtuman haluttiin olevan kaikilta osa-alueilta laadukas niin, että kaikille jää vakavasta aiheesta huolimatta hyvä fiilis illasta, Henrika Laurila kuvailee.

Tapahtumaan mahtuu 500 illallisvierasta ja järjestäjät odottavat sen myös täyttyvän. Tapahtumaan myydään 6 hengen pöytiä á 900 euroa + alv, eli illalliskortti on henkilöä kohden 150 euroa + alv.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa