Julkaistu 07.02.2019 0          

Gift-hyväntekeväisyysgaala kannustaa yritykset tekemään hyvää

Gift-hyväntekeväisyysgaala kannustaa yritykset mukaan tekemään hyvää. Ensimmäistä kertaa 1.3.2019 Ruissalon telakalla järjestettävä Gift-hyväntekeväisyysgaala on paikallinen, laadukas ja viihdyttävä hyvän fiiliksen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kerätä varoja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Sykerölle.

Giftille on tarkoitus saada myös jatkoa erilaisten tapahtumien parissa.

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö järjestää monipuolista vertaistukitoimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

- Yritysmaailmassa pyörivillä ihmisillä on laajat verkostot. Miksemme käyttäisi näitä verkostoja muuhunkin kuin oman bisneksen tekemiseen ja auttaisimme niitä, jotka todella kipeästi apua tarvitsevat?, tapahtuman ideoija Henrika Laurila kysyy.

Ilta soveltuu niin verkostoitumiseen kuin ikimuistoisen illan järjestämiseen asiakkaille tai yrityksen omalle henkilökunnalle. Kaikki mukana olevat tahot ovat paikallisia ja pääasiassa kumppanit esiintyjistä cateringiin ovat mukana pro bono.

- Tapahtuman haluttiin olevan kaikilta osa-alueilta laadukas niin, että kaikille jää vakavasta aiheesta huolimatta hyvä fiilis illasta, Henrika Laurila kuvailee.

Tapahtumaan mahtuu 500 illallisvierasta ja järjestäjät odottavat sen myös täyttyvän. Tapahtumaan myydään 6 hengen pöytiä á 900 euroa + alv, eli illalliskortti on henkilöä kohden 150 euroa + alv.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa