Julkaistu 07.02.2019 0          

Gift-hyväntekeväisyysgaala kannustaa yritykset tekemään hyvää

Gift-hyväntekeväisyysgaala kannustaa yritykset mukaan tekemään hyvää. Ensimmäistä kertaa 1.3.2019 Ruissalon telakalla järjestettävä Gift-hyväntekeväisyysgaala on paikallinen, laadukas ja viihdyttävä hyvän fiiliksen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kerätä varoja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Sykerölle.

Giftille on tarkoitus saada myös jatkoa erilaisten tapahtumien parissa.

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö järjestää monipuolista vertaistukitoimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

- Yritysmaailmassa pyörivillä ihmisillä on laajat verkostot. Miksemme käyttäisi näitä verkostoja muuhunkin kuin oman bisneksen tekemiseen ja auttaisimme niitä, jotka todella kipeästi apua tarvitsevat?, tapahtuman ideoija Henrika Laurila kysyy.

Ilta soveltuu niin verkostoitumiseen kuin ikimuistoisen illan järjestämiseen asiakkaille tai yrityksen omalle henkilökunnalle. Kaikki mukana olevat tahot ovat paikallisia ja pääasiassa kumppanit esiintyjistä cateringiin ovat mukana pro bono.

- Tapahtuman haluttiin olevan kaikilta osa-alueilta laadukas niin, että kaikille jää vakavasta aiheesta huolimatta hyvä fiilis illasta, Henrika Laurila kuvailee.

Tapahtumaan mahtuu 500 illallisvierasta ja järjestäjät odottavat sen myös täyttyvän. Tapahtumaan myydään 6 hengen pöytiä á 900 euroa + alv, eli illalliskortti on henkilöä kohden 150 euroa + alv.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa