Julkaistu 08.02.2019 0          

Turkulainen ohjelmistotalo Anders kolmanneksi Suomen paras työpaikka 2019 -tutkimuksessa

Kuvassa vasemmalta Juha Reini, Johanna Kainulainen, Mikko Kivistö ja Tomi Tolonen.

Eilen julkistettiin Great Place to Work Finlandin tekemän tutkimuksen tuloksena Suomen parhaat työpaikat 2019. Pienten organisaatioiden sarjassa (20–49 työntekijää) kisaava turkulainen ohjelmistotalo Anders Innovations nappasi kolmossijan.

– Andersin huippuporukka on todella ansainnut tämän tunnustuksen! Olemme viimeisten vuosien aikana tehneet isoja muutoksia ja ottaneet suuria harppauksia organisaatiokulttuurimme eteen. Jos mahdollista, olen vieläkin ylpeämpi muutoksesta, jonka olemme koko organisaationa saaneet aikaan, kuin tästä hienosta sijoituksesta, kertoo Andersin toimitusjohtaja Mikko Kivistö.

Kivistö kertoo henkilöstön vaihtuvuuden olleen suhteellisen korkealla tasolla vielä muutama vuosi sitten. Tilannetta lähdettiin korjaamaan askel kerrallaan ja nyt yhteishenki on vahvempi kuin koskaan.

– Vahvan kulttuurimme taustalla on se, että kommunikoimme kaikesta avoimesti, kohtelemme toisiamme kunnioittaen ja teemme asioita ennen kaikkea yhdessä – myös vapaa-ajalla. Olen ylpeä siitä, millaisten kavereiden kanssa saan päivittäin tehdä töitä ja on hienoa nähdä, että jokainen andersilainen kantaa kortensa kekoon, sanoo Kivistö.

Johtamiskäytännöt tukevat hyvää ilmapiiriä

Henkilöstö on ratkaisevan tärkeä tekijä Andersille ja työntekijöillä on myös iso rooli yrityksen kehittämisessä. Toimintaa pyritään jatkuvasti parantamaan ja oppimaan uutta, sillä Andersin kaltaiselle kasvuyritykselle jatkuva muutos ja uusiutuminen on välttämätöntä. Jotta muutokset eivät johtaisi turvattomaan työilmapiiriin, on johto omalla toiminnallaan aktiivisesti pyrkinyt herättämään luottamusta. Lisäksi yrityksessä on hyödynnetty muutosjohtamisen oppeja.

Kivistön mukaan on todella tärkeää tuulettaa onnistumisia yhdessä, mutta myös uskaltaa tehdä virheitä ja puhua niistä. Kun keskinäinen luottamus on kohdillaan, se mahdollistaa samalla liiketoiminnan ja kannattavuuden kasvun. Andersilla onkin hyvä vauhti päällä, sillä tämän vuoden tavoitteisiin kuuluu toiminnan laajentaminen ja uusien toimipisteiden avaaminen sekä Suomeen että ulkomaille.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa