Julkaistu 11.02.2019 0          

Turun ammattikorkeakoulun ja Brasilian koulutusyhteistyö vahvistuu

Koulutusyhteistyötä Brasilian ja Turun AMK:n välillä on tavoitteena edelleen vahvistaa. Näin vakuutti Turussa vieraillut Brasilian suurlähettiläs. Brasilialaisia korkeakouluja kiinnostavat etenkin Turun AMK:ssa kehitetyt innovaatiovalmiuksia korostavat oppimiskäsitykset ja -toimintatavat.

Vierailunsa yhteydessä Brasilian suurlähettiläs esitti koulutusyhteistyön vahvistamiseksi Portugalin kielen verkko-opintoja suomalaisille korkeakouluopiskelijoille sekä "How to do business in Brazil" -verkkokurssia.

Brasilian suurlähettiläs Antonio Francisco da Costa e Silva Neton sekä Brasilia-Suomi Kulttuurikeskuksen johtaja Diego Rafael Alves Barroksen vierailu huipensi koulutusjakson, jossa brasilialaisten korkeakoulujen henkilöstö osallistui innovaatiopedagogiikan koulutukseen. Kolmipäiväiseen koulutukseen osallistui vajaat 20 korkeakoulujen edustajaa mm. Caxias do Sulin yliopistosta.

Innovaatiopedagogiikka on Turun AMK:n oppimisen toiminta- ja ajattelutapa. Se korostaa oppimista yhdessä, monimuotoisesti, monialaisesti, ongelma- ja työelämälähtöisesti yhdistäen opiskelua, tutkimus- ja kehittämishankkeita sekä työelämää. Se tarjoaa keinoja kehittää työelämä- ja innovaatiovalmiuksia.

Innovaatiopedagogiikka on herättänyt laajaa mielenkiintoa kansainvälisesti. Brasilian lisäksi koulutuksia on järjestetty mm. Indonesiassa ja Puolassa. Maaliskuussa johtava yliopettaja Liisa Kairisto-Mertanen esittelee innovaatiopedagogiikkaa Brasilian suurimmassa koulutusalan kongressissa Sao Paulossa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa