Julkaistu 11.02.2019 0          

Turun ammattikorkeakoulun ja Brasilian koulutusyhteistyö vahvistuu

Koulutusyhteistyötä Brasilian ja Turun AMK:n välillä on tavoitteena edelleen vahvistaa. Näin vakuutti Turussa vieraillut Brasilian suurlähettiläs. Brasilialaisia korkeakouluja kiinnostavat etenkin Turun AMK:ssa kehitetyt innovaatiovalmiuksia korostavat oppimiskäsitykset ja -toimintatavat.

Vierailunsa yhteydessä Brasilian suurlähettiläs esitti koulutusyhteistyön vahvistamiseksi Portugalin kielen verkko-opintoja suomalaisille korkeakouluopiskelijoille sekä "How to do business in Brazil" -verkkokurssia.

Brasilian suurlähettiläs Antonio Francisco da Costa e Silva Neton sekä Brasilia-Suomi Kulttuurikeskuksen johtaja Diego Rafael Alves Barroksen vierailu huipensi koulutusjakson, jossa brasilialaisten korkeakoulujen henkilöstö osallistui innovaatiopedagogiikan koulutukseen. Kolmipäiväiseen koulutukseen osallistui vajaat 20 korkeakoulujen edustajaa mm. Caxias do Sulin yliopistosta.

Innovaatiopedagogiikka on Turun AMK:n oppimisen toiminta- ja ajattelutapa. Se korostaa oppimista yhdessä, monimuotoisesti, monialaisesti, ongelma- ja työelämälähtöisesti yhdistäen opiskelua, tutkimus- ja kehittämishankkeita sekä työelämää. Se tarjoaa keinoja kehittää työelämä- ja innovaatiovalmiuksia.

Innovaatiopedagogiikka on herättänyt laajaa mielenkiintoa kansainvälisesti. Brasilian lisäksi koulutuksia on järjestetty mm. Indonesiassa ja Puolassa. Maaliskuussa johtava yliopettaja Liisa Kairisto-Mertanen esittelee innovaatiopedagogiikkaa Brasilian suurimmassa koulutusalan kongressissa Sao Paulossa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen konsultointi ja suunnittelu

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa