Julkaistu 11.02.2019 0          

Tekniikan Rekrymessuilla yli 40 yritystä etsimässä työvoimaa

Yli 40 yritystä saapuu tällä viikolla Tekniikan Rekrymessuille etsimään osaavaa työvoimaa. Turun ammatti-instituutissa, Peltolan koulutalossa järjestetään keskiviikkona 13.2.2019 jo kolmatta kertaa rekrymessut tekniikan ja liikenteen alan yritysten ja opiskelijoiden kohtaamisfoorumiksi. Messuille osallistuu Turun ammatti-instituutin tekniikan alan opiskelijoita rakennus-, puu-, sähkö-, ICT-, maanmittaus-, LVI-, auto- ja logistiikka ja kone- ja tuotantotekniikan aloilta.

Paikalle odotetaan saapuvaksi lähes tuhatta kävijää. Messuilla on nelisenkymmentä näytteilleasettajaa etsimässä itselleen työntekijöitä sekä kesätöihin, että pidempiaikaisiin työsuhteisiin sekä koulutus- ja oppisopimuksiin.

Messupäivä alkaa yritysten ja oppilaitoksen yhteisellä brunssitilaisuudella, jossa keskustellen etsitään uusia yhteistyömuotoja ja kerrotaan yrittäjille oppisopimuskoulutuksen uusista tuulista. Messuhallin ovet aukeavat klo 11 ja messut jatkuvat klo 15 asti.

Varsinais-Suomen positiivinen rakennemuutos kannustaa yrityksiä ja oppilaitoksia entistä tiiviimpään yhteistyöhön, sillä osaavaa työvoimaa tarvitaan nyt paljon erityisesti tekniikan aloilla. Viime vuosien kokemukset messuilta osoittavat, että tässä tilaisuudessa solmitaan aidosti hyviä työsuhteita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa