Julkaistu 11.02.2019 0          

Paikalliset yrittäjät ja työnhakijat kohtaavat Kemiönsaaren RekryExpossa

Kiinnostaako työ, kesätyö tai vaikkapa koulutus? Niitä ja paljon muuta on tarjolla Kemiönsaaren RekryExpossa, joka järjestetään perjantaina 1. maaliskuuta Villa Landessa, Kemiössä. Työmessut ovat avoinna yleisölle klo 14.30–17.00.

– Eräs keskeinen syy messujen järjestämiseen on halu tuoda esiin niin sanottuja piilotyöpaikkoja. Piilotyöpaikoilla tarkoitetaan työmahdollisuuksia, joita ei missään vaiheessa laiteta avoimeen hakuun. Kyse voi olla työstä, joka löytyy jonkin verkoston kautta tai kun henkilö tarjoaa omaa osaamistaan yritykselle oikealla hetkellä, kertoo Ann-Margareth Österås, joka toimii Kemiönsaaren kunnan työllistämistoiminnan esimiehenä.

Messuille odotetaan noin 40:tä näytteilleasettajaa keskustelemaan työasioista sekä tapaamaan työnhakijoita. Samalla messuille mukana oleville yrityksille tarjoutuu mahdollisuus tutustua muihin saman alan yrityksiin, ja messut saattavat poikia myös uusia yhteistyöavauksia. Luettelo kaikista ilmoittautuneista näytteilleasettajista on nähtävillä tapahtuman nettisivuilla.

Yrittäjille on tarjolla infotilaisuus muun muassa eri rekrytointimahdollisuuksista, ja kunnan työllistämisyksikkö järjestää CV-työpajan. Ennen messujen avaamista järjestetään lisäksi infotilaisuus kesätyötä hakeville ja ensimmäistä työpaikkaa etsiville nuorille.

Näytteilleasettajina on paikallisten yritysten, eri oppilaitosten sekä kunnan edustajia. Messuille järjestetään ilmainen linja-autokuljetus Taalintehtaalta.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna, jolloin kävijöitä oli noin 250. Tapahtuman järjestää Kemiönsaaren kunnan työllistämistoiminta ja yritysneuvonta yhteistyössä Kemiönsaaren Yrittäjät ry:n kanssa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa