Julkaistu 12.02.2019 0          

Samppalinnassa kesällä Disney-musikaali

Samppalinnan Kesäteatteri tuo ensi kesänä Turkuun täysin uuden Disney-musikaalin Perjantai on Pahin – Freaky Friday. Musikaalikomedia kertoo äidistä ja tyttärestä, joita näyttää yhdistävän vain tauoton tarve olla toistensa riesana. Heidän erimielinen elämänsä kokee kuitenkin täyskäännöksen, kun he odottamattoman käänteen seurauksena joutuvat viettämään päivän toistensa kengissä. Luvassa on hulvaton tarina täynnä toinen toistaan huvittavampia tilanteita, kun äiti ja tytär koittavat vaihtuneissa kehoissaan selvitä kiireisen yrittäjän ja kasvuvaiheessa kipuilevan lukiolaisen tehtävistä.

Jamie Lee Curtisin ja Lindsay Lohanin tähdittämään Disneyn hittielokuvaan perustuva musikaali on noussut ulkomailla halutuimpien produktioiden kärkeen uskomattoman nopeasti, mistä kertoo jo yli 200 suunnitteilla olevaa tuotantoa ympäri Yhdysvaltoja.

Samppalinnan tuotanto on musikaalin Pohjoismaiden ensi-ilta ja samalla kaikkien aikojen ensimmäinen open air -versio musikaalista. The Walt Disney Company Finlandin toimitusjohtaja ja elokuvaneuvos Jussi Mäkelä odottaa innolla Samppalinnan ensi kesän tuotantoa:

- Mahtavaa saada tämä musikaali vihdoin Suomeen, ja vielä ensimmäisenä Pohjoismaista!

Perjantai on Pahin on koskettava kertomus rakkaudesta, perheestä ja arjen pienistä iloista. Lavalla nähdään mm. Maria Lund, Linda Hämäläinen, Annica Milán, Alen Nsambu, Reetta Korhonen, Valtteri Lehtinen ja Aarni Kivinen. Täysin uuden ja vauhdikkaan musiikin esitykseen on säveltänyt Broadwayn menestyneimpiin säveltäjiin lukeutuva musikaalimaestro Tom Kitt.

Nunnia ja Konnia -musikaalissa nähty Maria Lund iloitsee päästessään taas tulkitsemaan kaikkia  koskettavaa tarinaa sekä äidin että tyttären roolissa.

- Tää on ihan mahtava rooli. Keski-ikäisen kroppa, mutta teinitytön mieli, se on vähän kuin mä, Lund naurahtaa.

Musikaalin ensi-ilta on 19.6.2019 Samppalinnan Kesäteatterissa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa