Julkaistu 18.02.2019 0          

Saaristomerikimppu kerää rahaa Itämerihaasteeseen

- Idean Saaristomerikimppuun saimme viime marraskuussa, kun tulin hakemaan kimppuja Itämerihaasteen valtakunnalliseen vuosiseminaariin, jossa kukitettiin tähtikumppaneita. Itämerihaaste on Turun ja Helsingin perustama kansainvälinen verkosto, joka työskentelee Itämeren hyväksi joka päivä. Silloin kehitimme yhdessä kimpun, joka koostui järviruokosta ja muista kotimaisista kukista, kertoo Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja ja Itämerihaasteen koordinaattori Tove Holm.

- Nyt olemme yhdessä kehittäneet ideaa eteenpäin ja FLÖR Kukka ja Puutarha tulee myymään vuoden aikana Saaristomeri-kimppuja, joista lahjoitamme osan kimppujen tuotosta Saaristomeren Suojelurahastolle, kertoo markkinointikoordinaattori Jaana Håkansson. Saaristomeri-kimppujen suunnittelussa ja toteuttamisessa on otettu huomioon kestävän kehityksen näkokulmat. Kukat tulevat olemaan pääosin kotimaisia kukkia käyttäen kimpuissa myös luonnonmateriaaleja.

FLÖR panostaa omassa tekemisessään myös tarkkaan harkittua jätteiden lajittelua ja myös toimittajaketjussamma pyrimme tarkastamaan, että toimittajamme toimivat vastuullisesti vierailemalla heidän toimintaympäristöissään.

Saaristomeren Suojelurahasto tukee paikallisia tekoja ja toimintaa Saaristomeren pelastamiseksi.

- Visiomme on elinvoimainen meri ja saaristo, jossa on hyvä elää, saada elanto ja virkistyä, kertoo Holm.

Saaristomerikimppujen lahjoitukset Saaristomeren Suojelurahasto kohdentaa meneillä oleviin hankkeisiin. Saaristomeren Suojelurahasto rahoittaa konkreettisia vesiensuojelutoimia ja käytännön hankkeita, joilla torjutaan tehokkaasti Saaristomeren sairastamisen syytä: ravinteiden valumista mereen. Tähän mennessä on rahoitettu 53 hanketta. Hankkeissa on mm. testattu uusia vesiensuojelumenetelmiä, rakennettu kymmenkunta kosteikkoa, kartoitettu vesistöjen ja rantojen tilaa, laadittu ympäristökasvatusmateriaalia ja järjestetty neuvontaa maatiloilla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019



Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa