Julkaistu 19.02.2019 0          
Äiti ja isä osaa!

Tukea perhevapaalta työelämään siirtymiseen

DUUNI auttaa nuorta äitiä tai isää hyödyntämään vanhemmuuden taitoja, kun on aika palata perhevapailta työelämään tai opiskelemaan. Hankkeessa tarjotaan maksutonta ryhmätoimintaa ja ohjausta oman tulevaisuuden suunnittelun tueksi.

DUUNI-hanketta koordinoi Turun ammattikorkeakoulu ja siinä ovat Turun seudulta mukana myös Kirjan talo sekä Lounais-Suomen liikunta ja urheilu ry. LiikU. Lisäksi hankkeessa ovat mukana Helsingistä Caritas, Lahdesta LAMK sekä Rovaniemeltä Lapin yliopisto. Hanke on EU:n sosiaalirahaston rahoittama.

DUUNI-hankkeen tavoitteena on tukea 16–29-vuotiaiden äitien ja isien siirtymistä perhevapailta työelämään tai opiskelemaan. Vanhemmuus tuottaa taitoja, joille on käyttöä myös työelämässä ja opinnoissa. DUUNIssa järjestetään osallistujille ryhmätoimintaa sekä yksilöohjausta, jossa osallistujat saavat tukea vanhemmuuden taitojen tunnistamiseen ja niiden hyödyntämiseen työelämävalmiuksina.

– Ryhmissä käytetään erilaisia taidelähtöisiä ja liikunnallisia menetelmiä vanhemmuuden taitojen tunnistamisen apuna, kertoo hankkeen projektipäällikkö Susanna Virta.

Turun alueella ryhmätoimintaa vetävät LiikUn liikunnanohjaaja Anna Blomroos sekä Kirjan talon sanataiteilija Veera Vähämaa. Annan vetämä liikunnallinen ryhmä on aloittanut Raision perhekeskus Satelliitissa 8.2. Veeran vetämä taidelähtöisiä menetelmiä hyödyntävä ryhmä aloittaa Turun Tyttöjen talolla 25.2. Molempiin ryhmiin mahtuu vielä osallistujia. Ryhmänohjaajat esittelevät DUUNIn toimintaa Myllyn perheliikuntapäivässä ke 20.2. klo 12-18.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa