Julkaistu 20.02.2019 0          

Niskavuoren nuori emäntä Kaarina-Teatterissa

Kaarina-Teatterin kevään toisena ensi-iltana nähdään klassikkonäytelmä Niskavuoren nuori emäntä. Niskavuori-saagan ajallisesti ensimmäinen osa kertoo Loviisan (Mari Backman), Juhanin (Janne Mattila) ja Malviinan (Teresia Harri) välisestä kolmiodraamasta.

Niskavuoren epävarma nuori emäntä Loviisa pakenee metsään saatuaan tietää miehensä Juhanin ja talon meijerskan Malviinan suhteesta. Metsästä palaa vahvatahtoinen nainen, joka häätää Malviinan talosta. Juhani raivostuu kuultuaan tästä, mutta lopulta hänen ei auta kuin tehdä päätös: valitako rakkaus vai suku, talo ja asema?

Näytelmän on käsikirjoittanut Hella Wuolijoki ja sen ohjaa Janne Jämsä. Lavastuksen on suunnitellut Niina Suvitie, puvustuksen Anniina Kuula, maskeerauksen Marika Torvinen, valot Ville Salminen ja äänet Jouni Oksala.

Kaarina-Teatteri esittää klassikosta raikkaan ja tyylikkään tulkinnan, vanhaa kunnioittaen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa