Julkaistu 21.02.2019 0          

Teoshaku kaupunginteatterin Taideseinälle

Uudet tuulet puhaltavat ja Turun kaupunginteatteri avaa jokirannan Taideseinän entistä laajemmin kuvataiteilijoille.

Teatterin Taideseinällä on nähty kuluneen vuoden aikana teatterin esityskuvien lisäksi myös esimerkiksi Wäinö Aaltosen Museon kuratoimia videoteoksia kaupungin taidekokoelmasta sekä Turun Taiteilijaseuran kesänäyttely. Yksittäisiltä taiteilijoilta on tullut kyselyitä siitä, miten Taideseinällä pääsee esittelemään omaa taidettaan. Nyt se on mahdollista, sillä teatteri avaa avoimen teoshaun Taideseinälle.

Teatteri etsii kuukausittain vaihtuvia teoksia kevään ja kesän 2019 ajaksi. Teokset projisoidaan Aleksis Kiven aukion 77 m²-kokoiselle Taideseinälle, jossa pyörii myös muita teatteri- ja taidesisältöjä päivittäin noin klo 7-22. Esitystila on maksuton.

Tarjottavan teoksen tulee olla jo valmis. Teoksen aihe on vapaa, mutta teoksen tulee sopia julkisesti päiväsaikaan näytettäväksi. Taideseinässä ei ole äänentoistoa, mutta näytölle toivotaan myös yksikanavaisia videoteoksia. Videotaiteen lisäksi näytöllä voidaan esittää myös teossarjoina valokuvaa, maalausta ja piirroksia. Videoteosten maksimipituus on 3 minuuttia. Teossarjoihin halutaan 5-7 kuvan sarjoja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa