Julkaistu 05.03.2019 0          
Huutokaupassa löytöjä Gyllenbergin säätiön arkistosta

Asiakaskokemuksen rakentaminen ja keräily yhdistävät huutokauppayrittäjän ja yksityiskokin

Huutokauppayrittäjä Tatu Untinen (oik.) pyysi yksityiskokki Pasi Jämän avukseen kehittämään huutokauppatilaisuuden asiakaskokemusta.

Naantalissa järjestetään ensi viikonloppuna kansainvälinen huutokauppa, johon odotetaan reilua paria sataa vierasta. Kansainväliset keräilijät ovat paitsi tulleet huutamaan reilua 3 000 keräilykohdetta myös tottuneet saamaan hyvää palvelua.

- Olemme miettineet asiakaskokemusta laajasti: olemme esimerkiksi ainoita huutokauppataloja Suomessa, joka julkaisee yhä laadukkaan, painetun huutokauppaluettelon ja lisäksi palveluumme sisältyy ostettujen kohteiden huolellinen pakkaaminen ja toimittaminen asiakkaan kotiovelle asti. Nyt oli aika kehittää itse huutokauppatilaisuuden palveluita, Tatu Untinen kertoa.

Untinen kutsui avukseen yksityiskokin palveluita tarjoavan Herkkukasarin keittiömestarin ja neljännen sukupolven postimerkkeilijän Pasi Jämän.

- Olen reilun 30 vuoden urani aikana suunnitellut lukemattomien kansainvälisten tapahtumien tarjoilut, joten tämä puoli on hyvinkin tuttua. Erityisen kiinnostavan yhteistyöstämme tekee Tatua ja minua yhdistävä huippulaadun tavoittelu. Itse tuon työkseni huippuravintolan asiakkaan luokse – tuoksuineen, ruokineen, juomineen ja palveluineen, selventää Pasi Jämä.

Käytännössä yhteistyössä on suunniteltu, miten eri kulttuureista tulevia vieraita palvellaan mahdollisimman hyvin ja miten varaudutaan esimerkiksi kävijäpiikkeihin. Lisäksi suunniteltiin myös kanta-asiakkaille ja koko päivän huutokaupassa viettäville keräilijöille lounge, jossa voi hetken levätä ja nauttia virvokkeista.

Mutta miten miehiä yhdistävä keräilyharrastus sujuu, tuleeko joskus kisa kohteista? Miehet nauravat yhdessä ja toteavat, että siinä he ovat ymmärtäneet pitäytyä eri puolilla maailmaa: Tatu kerää Madagascaria ja Pasi keskittyy tällä hetkellä Grönlantiin.

1,7 miljoonaa postimerkkiä huutokaupassa

Viikonlopun Hellman-huutokaupassa myydään yhtenä huutona 1,7 miljoonaa postimerkkiä, jotka ovat olleet yli 70 vuotta pakattuna Signe ja Ane Gyllenbergin säätiön arkistossa. Lähtöhinta on 1000 euroa.

Huutokauppaan odotetaan osallistuvan asiakkaita yli 60 maasta. Innokkaimmat keräilijät tulevat paikan päälle Naantaliin 8.-9.3.

Kaksipäiväisessä kansainvälisessä huutokaupassa on tarjolla kaikkiaan yli 3100 keräilykohdetta, joiden lähtöhinnat vaihtelevat 20 eurosta 8000 euroon. Myyntiin on saatu mm kelloja, koruja, vanhoja rahoja, kunniamerkkejä, postimerkkejä, nimikirjoituksia, militariaa ja paljon muuta. Huutokaupasta on julkaistu yli 220-sivuinen huutokauppaluettelo.

1,7 miljoonaa postimerkkiä ovat olleet yli 70 vuotta pakattuna Signe ja Ane Gyllenbergin säätiön arkistossa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa