Julkaistu 08.03.2019 1          

Uusi podcast paljastaa suomalaisten yrityskauppojen saloja

Tänään perjantaina 8.3.2019 alkaa uusi suomalaisiin yrityskauppoihin keskittyvä podcast nimeltä Exit! – Tarinoita yrityskaupoista. Suplasta saatavilla olevassa sarjassa kuullaan 12 tarinaa yrityskauppojen eri osa-alueilta, kuten listautumisista ja suomalaisten yritysten myynnistä ulkomaille. Uusi jakso julkaistaan perjantaisin ja viimeinen jakso on tarjolla 24.5.2019 alkaen.

Sarjayrittäjä Lauri Salovaaran vetämässä keskusteluohjelmassa vieraina kuullaan mm. Netsille myydyn Paytrailin perustaneen Lennu Keinäsen, pääomasijoitusyhtiö Bocapin perustaneen Julianna Borsoksen sekä JOT Automationin listanneen teollisuusneuvos Jorma Terentjeffin tarinat. Ohjelmasarja vastaa kysymyksiin 'Miten yritys rakennettiin myyntikuntoon?', 'Kuinka aloite myynnistä tehtiin?' ja 'Miten itse kaupat sovittiin?'.

’Exit! – Tarinoita yrityskaupoista’ mahdollistavat Danske Bank, Fondia, Ekonomit ja TEK.

Muita tähän mennessä julkistettuja vieraita ovat Anne Urrila ja Hanna-Liisa Järvinen, Arto Pelander, Katri Koli, Artturi Tarjanne, Mikko Haapala, Manu Mesimäki, Aarne Aktan sekä Juuso Enala. Useimmissa jaksoissa on mukana myös asiantuntijakeskustelija.


Kommentit

Ruben 08.03.2019 klo 09:03

Suplasta saatava podcast? Ei varmaan ole minua varten kun en tuosta mitään ymmärtänyt.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Hälytysjärjestelmiä, Kulunvalvontajärjestelmät, Palohälytysjärjestelmiä, Palohälytyslaitteita, Varashälytinjärjestelmät, Videovalvontajärjestelmät

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa