Julkaistu 08.03.2019 0          

Yrittäjien vaalikiertue Varsinais-Suomessa maanantaina

Suomen Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertue kurvaa Varsinais-Suomeen maanantaina 11.3. Yrittäjäjärjestö kiertää Kasva Suomi -vaalikiertueellaan koko Suomen Lapista Helsinkiin.

Yleisölle avoimilla aamukahveilla 11.3. Naantalin Nesteellä klo 9-10 on mahdollisuus jututtaa yrittäjä- ja muita kansanedustajaehdokkaita eri puolueista.

Lisäksi kiertueeseen kuuluu yleisöpaneeli, joka järjestetään Forum Marinumilla Turussa klo 14 alkaen yhteistyössä Turun Kauppakamarin ja Turun Sanomien kanssa. Kiertuepäivän ohjelmaan kuuluu myös muun muassa yritysvierailu Raisiossa.

– Kiertuepäivä on hyvä tapa kertoa ehdokkaille siitä, miksi yrittäjien toimintaedellytyksiä tulee parantaa. Vaalien jälkeen työnsä aloittava uusi hallitus ei voi laskea politiikkaansa nykyisen kasvu- ja työllisyyskehityksen varaan. Yrittäjät luovat työtä ja kasvua, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

– Kiertuepäiväämme osallistuu ilahduttava määrä eduskuntavaaliehdokkaita, jotka tapaavat ja jututtavat paikallisia yrittäjiä ja muita äänestäjiä. Yleisö on tervetullut mukaan aamukahveille ja paneelin yleisöön, Munter jatkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa