Julkaistu 08.03.2019 0          

Yrittäjien vaalikiertue Varsinais-Suomessa maanantaina

Suomen Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertue kurvaa Varsinais-Suomeen maanantaina 11.3. Yrittäjäjärjestö kiertää Kasva Suomi -vaalikiertueellaan koko Suomen Lapista Helsinkiin.

Yleisölle avoimilla aamukahveilla 11.3. Naantalin Nesteellä klo 9-10 on mahdollisuus jututtaa yrittäjä- ja muita kansanedustajaehdokkaita eri puolueista.

Lisäksi kiertueeseen kuuluu yleisöpaneeli, joka järjestetään Forum Marinumilla Turussa klo 14 alkaen yhteistyössä Turun Kauppakamarin ja Turun Sanomien kanssa. Kiertuepäivän ohjelmaan kuuluu myös muun muassa yritysvierailu Raisiossa.

– Kiertuepäivä on hyvä tapa kertoa ehdokkaille siitä, miksi yrittäjien toimintaedellytyksiä tulee parantaa. Vaalien jälkeen työnsä aloittava uusi hallitus ei voi laskea politiikkaansa nykyisen kasvu- ja työllisyyskehityksen varaan. Yrittäjät luovat työtä ja kasvua, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

– Kiertuepäiväämme osallistuu ilahduttava määrä eduskuntavaaliehdokkaita, jotka tapaavat ja jututtavat paikallisia yrittäjiä ja muita äänestäjiä. Yleisö on tervetullut mukaan aamukahveille ja paneelin yleisöön, Munter jatkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Teknoexpertit Oy

Teknoexpertit Oy

Hitsaustarvikkeita

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa