Julkaistu 08.03.2019 0          

Yrittäjien vaalikiertue Varsinais-Suomessa maanantaina

Suomen Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertue kurvaa Varsinais-Suomeen maanantaina 11.3. Yrittäjäjärjestö kiertää Kasva Suomi -vaalikiertueellaan koko Suomen Lapista Helsinkiin.

Yleisölle avoimilla aamukahveilla 11.3. Naantalin Nesteellä klo 9-10 on mahdollisuus jututtaa yrittäjä- ja muita kansanedustajaehdokkaita eri puolueista.

Lisäksi kiertueeseen kuuluu yleisöpaneeli, joka järjestetään Forum Marinumilla Turussa klo 14 alkaen yhteistyössä Turun Kauppakamarin ja Turun Sanomien kanssa. Kiertuepäivän ohjelmaan kuuluu myös muun muassa yritysvierailu Raisiossa.

– Kiertuepäivä on hyvä tapa kertoa ehdokkaille siitä, miksi yrittäjien toimintaedellytyksiä tulee parantaa. Vaalien jälkeen työnsä aloittava uusi hallitus ei voi laskea politiikkaansa nykyisen kasvu- ja työllisyyskehityksen varaan. Yrittäjät luovat työtä ja kasvua, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

– Kiertuepäiväämme osallistuu ilahduttava määrä eduskuntavaaliehdokkaita, jotka tapaavat ja jututtavat paikallisia yrittäjiä ja muita äänestäjiä. Yleisö on tervetullut mukaan aamukahveille ja paneelin yleisöön, Munter jatkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Hälytysjärjestelmiä, Kulunvalvontajärjestelmät, Palohälytysjärjestelmiä, Palohälytyslaitteita, Varashälytinjärjestelmät, Videovalvontajärjestelmät

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa