Julkaistu 08.03.2019 0          

Yrittäjien vaalikiertue Varsinais-Suomessa maanantaina

Suomen Yrittäjien Kasva Suomi -bussikiertue kurvaa Varsinais-Suomeen maanantaina 11.3. Yrittäjäjärjestö kiertää Kasva Suomi -vaalikiertueellaan koko Suomen Lapista Helsinkiin.

Yleisölle avoimilla aamukahveilla 11.3. Naantalin Nesteellä klo 9-10 on mahdollisuus jututtaa yrittäjä- ja muita kansanedustajaehdokkaita eri puolueista.

Lisäksi kiertueeseen kuuluu yleisöpaneeli, joka järjestetään Forum Marinumilla Turussa klo 14 alkaen yhteistyössä Turun Kauppakamarin ja Turun Sanomien kanssa. Kiertuepäivän ohjelmaan kuuluu myös muun muassa yritysvierailu Raisiossa.

– Kiertuepäivä on hyvä tapa kertoa ehdokkaille siitä, miksi yrittäjien toimintaedellytyksiä tulee parantaa. Vaalien jälkeen työnsä aloittava uusi hallitus ei voi laskea politiikkaansa nykyisen kasvu- ja työllisyyskehityksen varaan. Yrittäjät luovat työtä ja kasvua, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

– Kiertuepäiväämme osallistuu ilahduttava määrä eduskuntavaaliehdokkaita, jotka tapaavat ja jututtavat paikallisia yrittäjiä ja muita äänestäjiä. Yleisö on tervetullut mukaan aamukahveille ja paneelin yleisöön, Munter jatkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa