Julkaistu 08.03.2019 0          
NIMITYS

MagnumLiven toimitusjohtajaksi Veikko Lehtola

MagnumLiven toimitusjohtajana on aloittanut 1.3.2019 Veikko Lehtola (43 v.). 14 vuotta toimitusjohtajana toiminut Kimmo Junttila jatkaa MagnumLivessä myyntijohtajana ja yhtiön osakkaana.

Lehtola ottaa toimitusjohtajana kokonaisvastuun firman toiminnasta ja kehittämisestä. Lehtola on kutsuttu myös MagnumLiven ja sen tytäryhtiöiden Lakeus Soundin ja RMC Oy:n hallitusten puheenjohtajaksi. Lehtola siirtyy tehtävään Ramirent Finland Oy:n johtotehtävistä (COO).

Viime vuosina toimialojaan laajentanut MagnumLive on ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto, jonka asiakkaina on monia suomalaisia suuryrityksiä. MagnumLive on muutama vuosi sitten laajentanut osaamistaan messusuunnitteluun ja -rakentamiseen. Magnum-konsernin toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Seinäjoella.

Suuren pörssiyhtiön johdosta luovalle live- ja tapahtuma-alalle siirtyvä Veikko Lehtola odottaa mielenkiinnolla uutta pestiään.

– Uskon, että aikaisempi kokemuspohjani luo uusia mahdollisuuksia ja näkemyksiä MagnumLiven toimintaan. Ala tulee kokemaan tulevina vuosina samanlaisia murroksia, joita muillakin aloilla on jo koettu, mukaan lukien digitaalisuuden ja sen tuomat uudet mahdollisuudet, pohtii toimitusjohtaja Veikko Lehtola.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa