Julkaistu 08.03.2019 0          
NIMITYS

MagnumLiven toimitusjohtajaksi Veikko Lehtola

MagnumLiven toimitusjohtajana on aloittanut 1.3.2019 Veikko Lehtola (43 v.). 14 vuotta toimitusjohtajana toiminut Kimmo Junttila jatkaa MagnumLivessä myyntijohtajana ja yhtiön osakkaana.

Lehtola ottaa toimitusjohtajana kokonaisvastuun firman toiminnasta ja kehittämisestä. Lehtola on kutsuttu myös MagnumLiven ja sen tytäryhtiöiden Lakeus Soundin ja RMC Oy:n hallitusten puheenjohtajaksi. Lehtola siirtyy tehtävään Ramirent Finland Oy:n johtotehtävistä (COO).

Viime vuosina toimialojaan laajentanut MagnumLive on ohjelma-, tapahtuma- ja toteutustoimisto, jonka asiakkaina on monia suomalaisia suuryrityksiä. MagnumLive on muutama vuosi sitten laajentanut osaamistaan messusuunnitteluun ja -rakentamiseen. Magnum-konsernin toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Seinäjoella.

Suuren pörssiyhtiön johdosta luovalle live- ja tapahtuma-alalle siirtyvä Veikko Lehtola odottaa mielenkiinnolla uutta pestiään.

– Uskon, että aikaisempi kokemuspohjani luo uusia mahdollisuuksia ja näkemyksiä MagnumLiven toimintaan. Ala tulee kokemaan tulevina vuosina samanlaisia murroksia, joita muillakin aloilla on jo koettu, mukaan lukien digitaalisuuden ja sen tuomat uudet mahdollisuudet, pohtii toimitusjohtaja Veikko Lehtola.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort

Golfkenttiä, Hotelleja, Juhlatilat, Kokouspalveluja, Kuntosaleja, Ravintoloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa