Julkaistu 08.03.2019 0          
NIMITYS

Ari Aho Kuntec Oy:n toimitusjohtajaksi

Kuntecin hallitus on nimittänyt konsernin toimitusjohtajaksi 7.3.2019 alkaen vt. toimitusjohtaja KTM, HHJ Ari Ahon. Aho on vuodesta 2012 lähtien toiminut Kuntec Oy:n hallintojohtajana ja varatoimitusjohtajana. Vt. toimitusjohtajana hän on toiminut viime marraskuusta alkaen.

Ari Aho siirtyi vuonna 2010 Kuntec Oy:n edeltäjään eli Turun kunnallistekniikkaliikelaitokseen valmistelemaan Turun kunnallistekniikkaliikelaitoksen ja Turun viherliikelaitoksen fuusiota ja yhtiöittämistä. Aholla on laaja työkokemus sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta johtotehtävistä sekä talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvistä tehtävistä.

- Kuntecin hallitus on ollut tyytyväinen Ari Ahon työhön ja saanut hyvän vaikutelman hänen osaamisestaan. Hänellä on kokemusta yrityksen eri vaiheista ja hän tuntee yhtiön lainalaisuudet parhaiten. Hallituksen mielestä Aho on oikea henkilö viemään uudistuvan Kuntecin muutokset maaliin, kertoo hallituksen puheenjohtaja Matti Rihko.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Suomen Henkilöstötalo

Suomen Henkilöstötalo

Henkilöstökonsultointia, Henkilöstön vuokrausta ja välitystä, Henkilöstöpalvelut, Rekrytointipalveluja, Soveltuvuusarviointi, Taloushallinto, Valmennukset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa