Julkaistu 11.03.2019 0          

Jääkiekkoura vaihtui kryptovaluuttabisnekseen

Turkulaisen lohkoketjuteknologiayritys NorthCrypto Oy:n perustajan ja toimitusjohtajan tausta ei ole ihan tavanomainen. Kun lupaava jääkiekkoura päättyi USA:ssa vietettyjen kiekko-ja opiskeluvuosien jälkeen leikkauspöydälle, löytyi tuleva ura opiskelujen myötä tietotekniikan saralta.

Nyt NorthCrypto Oy on julkaissut ensimmäisen palvelunsa, välityspalvelun kryptovaluutoille ja muille lohkoketjuteknologiaan perustuville tokeneille. Välityspalvelun kehityksen on mahdollistanut Euroopan aluekehitysrahastosta saatu kehitystuki, joka myönnettin Northcrypton kilpailukyvyn parantamiseksi ja kansainvälistymisen edistämiseksi.

- Tällä hetkellä tarjoamme palvelussamme virtuaalivaluuttoja Bitcoinia ja Litecoinia, mutta pyrimme aktiivisesti laajentamaan tarjontaa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Ville Runola.

- Tarjottavien valuuttojen lisääminen on prosessi, jossa teemme oman arviomme valuutan tai tokenin käyttöeduista sekä selvitämme lainsäädännöllisiä asioita, hän jatkaa.

Runolan arvion mukaan Eurooppa ja varsinkin Pohjoismaat ovat huomattavasti jäljessä lohkoketjuteknologian omaksumisessa verrattuna esimerkiksi Aasiaan tai Pohjois-Amerikkaan.

- Välityspalvelumme päämäärä on, että kaikilla on jatkossa tasapuolinen mahdollisuus sijoittaa tähän uuteen teknologiaan riippumatta tietoteknisestä osaamisesta tai tietämyksestä, hän summaa.

Yksi Euroopan aluekehitysrahaston tavoitteista on myös kehittää tasavertaisuutta.

- Tämä on meille Northcryptossa tärkeä arvo, mistä syystä haluammekin valtavirtaistaa lohkoketjuteknologian kaikille, Runola toteaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

AC & Heating System Oy

AC & Heating System Oy

Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, Ilmalämpöpumppujen huolto

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa