Julkaistu 11.03.2019 0          

Jääkiekkoura vaihtui kryptovaluuttabisnekseen

Turkulaisen lohkoketjuteknologiayritys NorthCrypto Oy:n perustajan ja toimitusjohtajan tausta ei ole ihan tavanomainen. Kun lupaava jääkiekkoura päättyi USA:ssa vietettyjen kiekko-ja opiskeluvuosien jälkeen leikkauspöydälle, löytyi tuleva ura opiskelujen myötä tietotekniikan saralta.

Nyt NorthCrypto Oy on julkaissut ensimmäisen palvelunsa, välityspalvelun kryptovaluutoille ja muille lohkoketjuteknologiaan perustuville tokeneille. Välityspalvelun kehityksen on mahdollistanut Euroopan aluekehitysrahastosta saatu kehitystuki, joka myönnettin Northcrypton kilpailukyvyn parantamiseksi ja kansainvälistymisen edistämiseksi.

- Tällä hetkellä tarjoamme palvelussamme virtuaalivaluuttoja Bitcoinia ja Litecoinia, mutta pyrimme aktiivisesti laajentamaan tarjontaa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Ville Runola.

- Tarjottavien valuuttojen lisääminen on prosessi, jossa teemme oman arviomme valuutan tai tokenin käyttöeduista sekä selvitämme lainsäädännöllisiä asioita, hän jatkaa.

Runolan arvion mukaan Eurooppa ja varsinkin Pohjoismaat ovat huomattavasti jäljessä lohkoketjuteknologian omaksumisessa verrattuna esimerkiksi Aasiaan tai Pohjois-Amerikkaan.

- Välityspalvelumme päämäärä on, että kaikilla on jatkossa tasapuolinen mahdollisuus sijoittaa tähän uuteen teknologiaan riippumatta tietoteknisestä osaamisesta tai tietämyksestä, hän summaa.

Yksi Euroopan aluekehitysrahaston tavoitteista on myös kehittää tasavertaisuutta.

- Tämä on meille Northcryptossa tärkeä arvo, mistä syystä haluammekin valtavirtaistaa lohkoketjuteknologian kaikille, Runola toteaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa