Julkaistu 11.03.2019 0          

Finland Works 4.4. – työnantajat ja työnhakijat kohtaavat verkossa

Finland Works on valtakunnallinen online-rekrytointitapahtuma, jossa suomalaiset rakennus-, metalli-, ICT- ja energia-alan työnantajat sekä eri maista rekisteröityneet työnhakijat kohtaavat verkossa. Euroopan laajuisiin European Job Days -tapahtumiin kuuluva Finland Works järjestetään 4.4. klo 11-17 verkossa. Tapahtumaan ehtii vielä hyvin rekisteröitymään, sillä rekisteröityminen jatkuu työnantajille 1.4. ja työtä hakeville 4.4. saakka.

European Job Days -tapahtumia on järjestetty useiden vuosien ajan Euroopan laajuisesti. Suomessa vastaavia tapahtumia on järjestetty myös työntekijöiden rekrytoimiseksi Pohjois-Suomen matkailualan yrityksiin. Syksyllä 2018 järjestetty Work in Lapland –tapahtuma herätti runsaasti mielenkiintoa. Tapahtumassa oli lähes 500 avointa työpaikkaa ja niihin lähetettiin noin 3200 hakemusta.

Aiemmin vastaaviin tapahtumiin osallistuneet työnantajat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa näkyvyyteen ja hakemuksiin. Sekä työnantajat että työnhakijat ovat kiitelleet osallistumisen helppoutta ja käytännön järjestelyihin liittyvää asiantuntijatukea. Myös se, että työnantajilla on mahdollisuus hankkia TE-toimistojen kautta suomen ja/tai ruotsin kielen koulutusta ja työyhteisövalmennusta, on helpottanut uusien työntekijöiden sopeutumista työhön ja Suomeen.

EURES-asiantuntija Tina Sundqvist Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta ja projektiasiantuntija Tuija Pahnila Työvoiman Liikkuvuus Euroopassa -hankkeesta kertovat tapahtuman eduista:

- Verkossa toteutettava tapahtuma on maksuton ja tarjoaa suomalaiselle työnantajalle mainion tilaisuuden löytää uusia tekijöitä mistä päin Eurooppaa tahansa. Tapahtumaa voi myös hyvällä syyllä kutsua ympäristöystävälliseksi, sillä kenenkään ei tarvitse rekrytointivaiheessa matkustaa mihinkään.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Toimistotuote Blue Sign Oy

Toimistotuote Blue Sign Oy

Kilpikaiverrus, Käyntikortit, Leimasimia, Mainostekstiilit, Nimineulat, Polttoleimasimet, Tarroja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa