Julkaistu 12.03.2019 0          

Salossa aletaan kouluttaa digitaalisen liiketoiminnan osaajia

Turun ammattikorkeakoulun uudesta liiketalouden tradenomikoulutuksesta Salo IoT Campuksella valmistuu Varsinais-Suomen alueelle digitaalisen liiketoiminnan osaajia, jotka ymmärtävät myynnin ja markkinoinnin uudet mahdollisuudet sekä tuotteistavat yrityksen digitaalisia tuotteita ja palveluja.

Syksyllä 2019 alkava uusi tradenomikoulutus vastaa työelämässä syntyviin nopeisiin muutoksiin ja kehittää opiskelijoiden kykyä nähdä tulevat muutokset mahdollisuuksina. Käynnistyvä uusi tutkintokoulutus on tärkeä Salolle.

- Digitaalisten osaajien valmistuminen vahvistaa osaltaan alueen monipuolista elinkeinorakennetta ja mahdollistaa yritysten kasvun hyödyntämällä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Tiivistä yhteistyötä koulutuksen aikana alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen kanssa halutaan edistää laajasti, sillä uusi työ, innovaatiot ja yrittäjyys syntyvät toimijoiden välisessä yhteistyössä, toteaa Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna.

Yhteistyössä yritysten kanssa

Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Monipuolisen yhteistyön ja käytännönläheisten asiakasprojektien avulla opiskelijoiden ammatilliset verkostot kehittyvät jo opintojen aikana. Koulutuksen sisältö on ajankohtaista ja alueen yritykset saavat uusia näkökulmia ja ideoita omaan liiketoimintaansa.

Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen näkee uuden digitaalisen liiketoiminnan koulutuksen Salossa hyvänä asiana. Viitanen kertoo, että digitaalisen liiketoiminnan osaaminen on keskeinen taito digitalisoituvassa maailmassa.

– Me Lounealla digitalisoimme omaa toimintaamme ja tuemme tuote- ja palvelutarjonnallamme muun muassa asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisaatiota. Tämän vuoksi yhteistyö Turun ammattikorkeakoulun digiliiketoiminnan koulutuksen kanssa tuntuu luontevalta. Haluamme myös omalla osaamisellamme tukea koulutusta Salossa, kertoo Viitanen.

Nykyisin kaikkein pienimmätkin digitaalista liiketoimintaa harjoittavat yritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista matkustaa tapaamaan asiakkaita tai yhteistyökumppaneita paikan päälle, joten koulutuksesta valmistuvat osaavat toimia virtuaalisissa ympäristöissä ja käyttää sähköisiä viestintätyökaluja. Kansainvälistä osaamista vahvistaa myös koulutukseen sisältyvä vaihtojakso ulkomailla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa