Julkaistu 12.03.2019 0          

Salossa aletaan kouluttaa digitaalisen liiketoiminnan osaajia

Turun ammattikorkeakoulun uudesta liiketalouden tradenomikoulutuksesta Salo IoT Campuksella valmistuu Varsinais-Suomen alueelle digitaalisen liiketoiminnan osaajia, jotka ymmärtävät myynnin ja markkinoinnin uudet mahdollisuudet sekä tuotteistavat yrityksen digitaalisia tuotteita ja palveluja.

Syksyllä 2019 alkava uusi tradenomikoulutus vastaa työelämässä syntyviin nopeisiin muutoksiin ja kehittää opiskelijoiden kykyä nähdä tulevat muutokset mahdollisuuksina. Käynnistyvä uusi tutkintokoulutus on tärkeä Salolle.

- Digitaalisten osaajien valmistuminen vahvistaa osaltaan alueen monipuolista elinkeinorakennetta ja mahdollistaa yritysten kasvun hyödyntämällä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Tiivistä yhteistyötä koulutuksen aikana alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen kanssa halutaan edistää laajasti, sillä uusi työ, innovaatiot ja yrittäjyys syntyvät toimijoiden välisessä yhteistyössä, toteaa Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna.

Yhteistyössä yritysten kanssa

Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Monipuolisen yhteistyön ja käytännönläheisten asiakasprojektien avulla opiskelijoiden ammatilliset verkostot kehittyvät jo opintojen aikana. Koulutuksen sisältö on ajankohtaista ja alueen yritykset saavat uusia näkökulmia ja ideoita omaan liiketoimintaansa.

Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen näkee uuden digitaalisen liiketoiminnan koulutuksen Salossa hyvänä asiana. Viitanen kertoo, että digitaalisen liiketoiminnan osaaminen on keskeinen taito digitalisoituvassa maailmassa.

– Me Lounealla digitalisoimme omaa toimintaamme ja tuemme tuote- ja palvelutarjonnallamme muun muassa asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisaatiota. Tämän vuoksi yhteistyö Turun ammattikorkeakoulun digiliiketoiminnan koulutuksen kanssa tuntuu luontevalta. Haluamme myös omalla osaamisellamme tukea koulutusta Salossa, kertoo Viitanen.

Nykyisin kaikkein pienimmätkin digitaalista liiketoimintaa harjoittavat yritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista matkustaa tapaamaan asiakkaita tai yhteistyökumppaneita paikan päälle, joten koulutuksesta valmistuvat osaavat toimia virtuaalisissa ympäristöissä ja käyttää sähköisiä viestintätyökaluja. Kansainvälistä osaamista vahvistaa myös koulutukseen sisältyvä vaihtojakso ulkomailla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa