Julkaistu 12.03.2019 0          

Meriverkostot-tapahtumaan ennätysmäärä näytteilleasettajia

Meriverkostot 2019 kerää huhtikuun alussa meriteollisuuden keskeisimmät toimijat Naantaliin. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävä valtakunnallinen tapahtuma on kasvattanut nopeasti suosiotaan ja tapahtumaan ilmoittautuneiden näytteilleasettajien määrä on kasvanut 50 % viime vuodesta. Yrityksiä on ilmoittautunut mukaan näytteilleasettajiksi jo 75 eri puolilta Suomea.

Uutta tapahtumassa on tänä vuonna se, että iltapäivällä näytteilleasettajiin ovat tervetulleita tutustumaan myös teknisen alan opiskelijat.

Meriverkostot-tapahtuma tarjoaa yrityksille ja muille kävijöille mahdollisuuden tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita sekä kuulla asiantuntijapuheenvuoroja alan kehitykseen liittyen.

- Sisältönsä ansiosta Meriverkostoista on tullut yksi alan merkittävimmistä tapahtumista. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan noin 500 osallistujaa, tapahtumaa järjestävä elinkeinoasiamies Jorma Ranta kertoo.

Tapahtumassa kuullaan myös puheenvuoroja yritysten edustajilta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa