Julkaistu 12.03.2019 0          

Meriverkostot-tapahtumaan ennätysmäärä näytteilleasettajia

Meriverkostot 2019 kerää huhtikuun alussa meriteollisuuden keskeisimmät toimijat Naantaliin. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävä valtakunnallinen tapahtuma on kasvattanut nopeasti suosiotaan ja tapahtumaan ilmoittautuneiden näytteilleasettajien määrä on kasvanut 50 % viime vuodesta. Yrityksiä on ilmoittautunut mukaan näytteilleasettajiksi jo 75 eri puolilta Suomea.

Uutta tapahtumassa on tänä vuonna se, että iltapäivällä näytteilleasettajiin ovat tervetulleita tutustumaan myös teknisen alan opiskelijat.

Meriverkostot-tapahtuma tarjoaa yrityksille ja muille kävijöille mahdollisuuden tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita sekä kuulla asiantuntijapuheenvuoroja alan kehitykseen liittyen.

- Sisältönsä ansiosta Meriverkostoista on tullut yksi alan merkittävimmistä tapahtumista. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan noin 500 osallistujaa, tapahtumaa järjestävä elinkeinoasiamies Jorma Ranta kertoo.

Tapahtumassa kuullaan myös puheenvuoroja yritysten edustajilta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa