Julkaistu 12.03.2019 0          

Meriverkostot-tapahtumaan ennätysmäärä näytteilleasettajia

Meriverkostot 2019 kerää huhtikuun alussa meriteollisuuden keskeisimmät toimijat Naantaliin. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävä valtakunnallinen tapahtuma on kasvattanut nopeasti suosiotaan ja tapahtumaan ilmoittautuneiden näytteilleasettajien määrä on kasvanut 50 % viime vuodesta. Yrityksiä on ilmoittautunut mukaan näytteilleasettajiksi jo 75 eri puolilta Suomea.

Uutta tapahtumassa on tänä vuonna se, että iltapäivällä näytteilleasettajiin ovat tervetulleita tutustumaan myös teknisen alan opiskelijat.

Meriverkostot-tapahtuma tarjoaa yrityksille ja muille kävijöille mahdollisuuden tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita sekä kuulla asiantuntijapuheenvuoroja alan kehitykseen liittyen.

- Sisältönsä ansiosta Meriverkostoista on tullut yksi alan merkittävimmistä tapahtumista. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan noin 500 osallistujaa, tapahtumaa järjestävä elinkeinoasiamies Jorma Ranta kertoo.

Tapahtumassa kuullaan myös puheenvuoroja yritysten edustajilta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa