Julkaistu 12.03.2019 0          

Meriverkostot-tapahtumaan ennätysmäärä näytteilleasettajia

Meriverkostot 2019 kerää huhtikuun alussa meriteollisuuden keskeisimmät toimijat Naantaliin. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävä valtakunnallinen tapahtuma on kasvattanut nopeasti suosiotaan ja tapahtumaan ilmoittautuneiden näytteilleasettajien määrä on kasvanut 50 % viime vuodesta. Yrityksiä on ilmoittautunut mukaan näytteilleasettajiksi jo 75 eri puolilta Suomea.

Uutta tapahtumassa on tänä vuonna se, että iltapäivällä näytteilleasettajiin ovat tervetulleita tutustumaan myös teknisen alan opiskelijat.

Meriverkostot-tapahtuma tarjoaa yrityksille ja muille kävijöille mahdollisuuden tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita sekä kuulla asiantuntijapuheenvuoroja alan kehitykseen liittyen.

- Sisältönsä ansiosta Meriverkostoista on tullut yksi alan merkittävimmistä tapahtumista. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan noin 500 osallistujaa, tapahtumaa järjestävä elinkeinoasiamies Jorma Ranta kertoo.

Tapahtumassa kuullaan myös puheenvuoroja yritysten edustajilta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa