Julkaistu 12.03.2019 0          

Deltamarinille tilaus matkustaja-autolautan suunnittelusta

Deltamarin on solminut Rauma Marine Constructions Oy:n (RMC) kanssa sopimuksen telakalla rakennettavan Kvarken Link AB:n matkustaja-autolautan suunnittelusta.

Deltamarin toimittaa telakalle runko- ja koneistoalueiden perus- ja valmistussuunnittelua. Sopimuksen arvo on n. 4 milj. euroa. Työn on arvioitu kestävän 13-14 kuukautta ja sitä tehdään Deltamarinin Suomen että Puolan toimistoissa verkostoyritysten avustuksella.

Kvarken Linkin lautalla tulee olemaan lastikapasiteettia rekoille kahdella kannella yhteensä 1500 kaistametriä ja sen matkustajakapasiteetti tulee olemaan 800 henkilöä. Laivan kaksoispolttoaineratkaisu pienentää sen ympäristövaikutuksia. Pääpolttoaineena käytetään nesteytettyä kaasua ja lisäksi siinä voidaan käyttää biokaasua. Jotta laiva pystyy kulkemaan Merenkurkun haastavissa jääolosuhteissa mahdollisimman itsenäisesti, se on suunniteltu jääluokkaan 1A Super.

Laivan on suunniteltu valmistuvan vuonna 2021 ja se tulee operoimaan päivittäin Merenkurkussa Vaasan ja Umeån välillä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa