Julkaistu 12.03.2019 0          

Deltamarinille tilaus matkustaja-autolautan suunnittelusta

Deltamarin on solminut Rauma Marine Constructions Oy:n (RMC) kanssa sopimuksen telakalla rakennettavan Kvarken Link AB:n matkustaja-autolautan suunnittelusta.

Deltamarin toimittaa telakalle runko- ja koneistoalueiden perus- ja valmistussuunnittelua. Sopimuksen arvo on n. 4 milj. euroa. Työn on arvioitu kestävän 13-14 kuukautta ja sitä tehdään Deltamarinin Suomen että Puolan toimistoissa verkostoyritysten avustuksella.

Kvarken Linkin lautalla tulee olemaan lastikapasiteettia rekoille kahdella kannella yhteensä 1500 kaistametriä ja sen matkustajakapasiteetti tulee olemaan 800 henkilöä. Laivan kaksoispolttoaineratkaisu pienentää sen ympäristövaikutuksia. Pääpolttoaineena käytetään nesteytettyä kaasua ja lisäksi siinä voidaan käyttää biokaasua. Jotta laiva pystyy kulkemaan Merenkurkun haastavissa jääolosuhteissa mahdollisimman itsenäisesti, se on suunniteltu jääluokkaan 1A Super.

Laivan on suunniteltu valmistuvan vuonna 2021 ja se tulee operoimaan päivittäin Merenkurkussa Vaasan ja Umeån välillä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa