Julkaistu 12.03.2019 0          

Deltamarinille tilaus matkustaja-autolautan suunnittelusta

Deltamarin on solminut Rauma Marine Constructions Oy:n (RMC) kanssa sopimuksen telakalla rakennettavan Kvarken Link AB:n matkustaja-autolautan suunnittelusta.

Deltamarin toimittaa telakalle runko- ja koneistoalueiden perus- ja valmistussuunnittelua. Sopimuksen arvo on n. 4 milj. euroa. Työn on arvioitu kestävän 13-14 kuukautta ja sitä tehdään Deltamarinin Suomen että Puolan toimistoissa verkostoyritysten avustuksella.

Kvarken Linkin lautalla tulee olemaan lastikapasiteettia rekoille kahdella kannella yhteensä 1500 kaistametriä ja sen matkustajakapasiteetti tulee olemaan 800 henkilöä. Laivan kaksoispolttoaineratkaisu pienentää sen ympäristövaikutuksia. Pääpolttoaineena käytetään nesteytettyä kaasua ja lisäksi siinä voidaan käyttää biokaasua. Jotta laiva pystyy kulkemaan Merenkurkun haastavissa jääolosuhteissa mahdollisimman itsenäisesti, se on suunniteltu jääluokkaan 1A Super.

Laivan on suunniteltu valmistuvan vuonna 2021 ja se tulee operoimaan päivittäin Merenkurkussa Vaasan ja Umeån välillä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa