Julkaistu 13.03.2019 0          

Kansallis-yhtiöt hankki ensimmäisen toimistokiinteistönsä Pasilasta

Turkulainen perheomisteinen Kansallis-yhtiöt on tänään ostanut YIT:ltä 5 000 m2:n suuruisen toimistokiinteistön Helsingissä osoitteessa Pasilankatu 8a. Kiinteistö on viimeksi ollut Otavamedian käytössä, mutta on nyt vapaana. Vuonna 1984 valmistunut rakennus sijaitsee Pasilansillan länsipäädyssä Triplan ja tulevien tornitalojen naapurina. Rakennus saneerataan täysin, ja Kansallis-yhtiöt odottaa tulevien toimistotilojen menevän vuokralle nopeasti.

Kansallis-yhtiöiden tavoitteena on saneerata rakennus nykyaikaiseen tasoon ulkoisesti, toiminnallisesti ja sisustukseltaan. Muutostyöt aloitetaan heti purkutöillä. Tilojen vuokraus alkaa myöhemmin keväällä.

– Tarjoamme tilat vuokralaiselle, joka arvostaa modernia, näyttävää ja ympäristöystävällistä tilaa. Kiinteistö on tarkoitus saneerata täysin nykypäivän toimistokäyttäjän tekniset ja toiminnalliset standardit täyttäväksi. Tuomme talon siis tälle vuosikymmenelle, sanoo Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju.

Turkulainen Kansallis-yhtiöt omistaa tällä hetkellä Helsingin kantakaupungissa viisi kiinteistöä, ja Pasilankatu 8a on yhtiön kuudes hankinta alueella. Ilkka Pajun mukaan kauppa on Kansallis-yhtiöille merkittävä: ostettava rakennus on hyvä, vankka kivitalo parkkihalleineen mielenkiintoisella, kehittyvällä alueella.

– Kiinteistö on ensimmäisemme Pasilan alueella, ja koemme sen kiinnostavaksi kehityskohteeksi. Pasilankatu 8a:n sijainti on erinomainen niin saavutettavuudeltaan kuin näkyvyydeltään. Pasilassa on Suomen parhaat liikenneyhteydet, ja aivan kiinteistön naapuriin, kadun toiselle puolelle rakennetaan parhaillaan Suomen moderneinta kauppakeskusta. Alueelle aletaan rakentaa myös Suomen korkeimpia tornitaloja. Pasilan aseman kautta kulkee yli 47 miljoonaa matkustajaa vuosittain, minkä vuoksi olen vakuuttunut, että toimitiloille riittää kysyntää, Paju korostaa.

– Pasilan alue on Helsingin keskeisin niin toimitilojen omistajan, käyttäjän kuin rakentajan kannalta. Vahvasti kehittyvä alue erinomaisine liikenneyhteyksineen takaa sijoituksen arvon, sanoo johtaja Timo Lehmus YIT:ltä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Muuritutkimus Uotila Ky

Muuritutkimus Uotila Ky

Arkeologiset tutkimukset, Laserkeilaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa