Julkaistu 13.03.2019 0          

Kansallis-yhtiöt hankki ensimmäisen toimistokiinteistönsä Pasilasta

Turkulainen perheomisteinen Kansallis-yhtiöt on tänään ostanut YIT:ltä 5 000 m2:n suuruisen toimistokiinteistön Helsingissä osoitteessa Pasilankatu 8a. Kiinteistö on viimeksi ollut Otavamedian käytössä, mutta on nyt vapaana. Vuonna 1984 valmistunut rakennus sijaitsee Pasilansillan länsipäädyssä Triplan ja tulevien tornitalojen naapurina. Rakennus saneerataan täysin, ja Kansallis-yhtiöt odottaa tulevien toimistotilojen menevän vuokralle nopeasti.

Kansallis-yhtiöiden tavoitteena on saneerata rakennus nykyaikaiseen tasoon ulkoisesti, toiminnallisesti ja sisustukseltaan. Muutostyöt aloitetaan heti purkutöillä. Tilojen vuokraus alkaa myöhemmin keväällä.

– Tarjoamme tilat vuokralaiselle, joka arvostaa modernia, näyttävää ja ympäristöystävällistä tilaa. Kiinteistö on tarkoitus saneerata täysin nykypäivän toimistokäyttäjän tekniset ja toiminnalliset standardit täyttäväksi. Tuomme talon siis tälle vuosikymmenelle, sanoo Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju.

Turkulainen Kansallis-yhtiöt omistaa tällä hetkellä Helsingin kantakaupungissa viisi kiinteistöä, ja Pasilankatu 8a on yhtiön kuudes hankinta alueella. Ilkka Pajun mukaan kauppa on Kansallis-yhtiöille merkittävä: ostettava rakennus on hyvä, vankka kivitalo parkkihalleineen mielenkiintoisella, kehittyvällä alueella.

– Kiinteistö on ensimmäisemme Pasilan alueella, ja koemme sen kiinnostavaksi kehityskohteeksi. Pasilankatu 8a:n sijainti on erinomainen niin saavutettavuudeltaan kuin näkyvyydeltään. Pasilassa on Suomen parhaat liikenneyhteydet, ja aivan kiinteistön naapuriin, kadun toiselle puolelle rakennetaan parhaillaan Suomen moderneinta kauppakeskusta. Alueelle aletaan rakentaa myös Suomen korkeimpia tornitaloja. Pasilan aseman kautta kulkee yli 47 miljoonaa matkustajaa vuosittain, minkä vuoksi olen vakuuttunut, että toimitiloille riittää kysyntää, Paju korostaa.

– Pasilan alue on Helsingin keskeisin niin toimitilojen omistajan, käyttäjän kuin rakentajan kannalta. Vahvasti kehittyvä alue erinomaisine liikenneyhteyksineen takaa sijoituksen arvon, sanoo johtaja Timo Lehmus YIT:ltä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa