Julkaistu 14.03.2019 0          
SOME TUTUKSI

5 hyödyllistä sovellusta somettamiseen

Nykyään kännykällä voi tehdä melkein ihmeitä! Tai no, ainakin voit ottaa upeita valokuvia ja vaikkapa editoida näppärästi videoita. Tässä omat sovellusvinkkini, joista voit poimia kiinnostavimmat omaan käyttöösi.

1. Snapseed

Snapseed on minun ehdoton suosikkisovellukseni, vaikka se ulkonäöllisesti alkaakin jo näyttää vähän vanhentuneelta. Snapseedilla saat kännykkävalokuvistasi enemmän irti. Voit esimerkiksi korjata kuvasi valkotasapainoa sekä kirkastaa ja terävöittää sitä. Tällä voit myös piristää selfieilmettäsi ja tehdä auringolaskuistasi huikaisevan upeita pienillä tai suurilla säädöillä. Lisäksi voit lisätä kuvaan tekstiä, mikä on tosi näppärä ominaisuus.

2. Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Clip on Adoben ilmaissovellus, jolla voit yhdistellä videopätkiä yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit myös säätää yksittäisten videopätkien pituutta samalla, kun kasaat videotasi. Adobe Premiere Clip on erittäin helppokäyttöinen sovellus videoien editoimiseen sosiaalista mediaa varten. Sovellus vaatii rekisteröitymisen Adobeen. Adobe Premiere Clipillä et kuitenkaan (ainakaan vielä) voi lisätä tekstejä videoosi.

3. FilmoraGo

Filmora Go on Adobe Premiere Clipiin verrattuna kenties hieman sillisalaattimaisempi sovellus, mutta siinä on paljon hauskoja toimintoja, joista sinulla taatusti on hyötyä videoita tehdessäsi. Monet eri otsikkomallit ja suodattimet mahdollistavat sen, että voit tehdä videostasi leikkisämmän. Lisäksi FilmoraGo:lla voit tekstittää videosi näppärästi. FilmoraGo vaatii hieman enemmän perehtymistä verrattuna Adobe Clipiin, kun sen ottaa käyttöön.

4. Photoshop Express

Photoshop Express on kuvankäsittelyohjelma, joka tarjoaa hieman Snapseedia suppeammat mahdollisuudet muokata kuviasi. Photoshop Express kuitenkin tarjoaa paljon valmiita suodattimia ja ehdotuksia, joita Snapseedissa ei taas ole. Photoshop Expressillä voit toteuttaa nopeaa ja laadukasta kuvankäsittelyä kännykälläsi.

5. Adobe Spark Post

Tarinat ovat sosiaalisen median uusi musta. Tarinoita on jo useammassa kanavassa ja niiden käyttö laajenee jatkuvasti. Kauniita ja graafisesti houkuttelevia tarinoita voit toteuttaa Adobe Spark Post -sovelluksen avulla. Adobe Spark Post on eräänlainen taittosovellus, jossa on valtava määrä valmiita pohjia, joita voit muokata omaan käyttöösi.

Ja sitten latailemaan sovelluksia!

Laura Johansson
sovelluksista innostuva somehörhönne, Lvngroom Oy

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Raision Puulevy Oy

Raision Puulevy Oy

Puutavaraa, Rakennustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa