Julkaistu 13.03.2019 0          

Urheilun megatähtiä ja bisnestä Turussa

Score Cup 2019 kokoaa kesällä Turkuun urheilun supertähdet ja liike-elämän vaikuttajat samalle areenalle. 27.6. Turussa nähdään Jarkko Nieminen Areenalla urheilun supertähtiä Patrik Laineesta Lukas Hradeckyyn. Score Cup tuo yhteen paitsi urheilutähdet myös alueen talousvaikuttajat.

Score Cup on urheilun ja yritysmaailman yhdistävä tapahtuma. Kohtaamispaikka huippu-urheilijoille, vaikuttajille, toimijoille ja eri verkostoille, jotka jakavat saman intressin urheilua ja urheiluliiketoimintaa kohtaan. Tapahtuman tavoitteena on kehittää suomalaista urheiluliiketoimintaa.

Tapahtumapäivä alkaa koulutuksellisella osiolla, jossa nostetaan esille urheilubisneksen konkreettisia ja positiivisia esimerkkejä nykypäivästä ja mahdollisuuksia tulevaisuudesta. Ensimmäisenä puhujana tapahtumalle on julkaistu tennistähti Jarkko Nieminen.

Tapahtumassa nähdään myös Suomen kovimpien urheilutähtien muodostamien parien tennisturnaus. Tennisviihteen ohella kävijöille on tarjolla tapahtuma-alue, jossa esillä on urheiluliiketoiminnan toimijat ja tapahtuman kumppanit.

Tennispelien välissä käydään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kohteena on urheilijoiden lahjoittamia muistoesineitä. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä vähävaraisten nuorten urheiluharrastuksen tueksi Hope Turku ry:n kautta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Teknoexpertit Oy

Teknoexpertit Oy

Hitsaustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa