Julkaistu 14.03.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Marko Lehtonen Kamux Oyj:n talousjohtajaksi

Marko Lehtonen (KTM, 1972) on nimitetty Kamux Oyj:n talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa Kamuxin palveluksessa viimeistään 17.6.2019.

Lehtonen toimii tällä hetkellä Innofactor Oyj:n talousjohtajana. Aiemmin hän on toiminut useissa taloushallinnon johtotehtävissä Kesko-konsernissa, Siemensillä ja Inchcapella.

- Markolla on vahvaa näyttöä menestyksekkäästä taloustoimintojen johtamisesta. Hänellä on myös arvokasta kokemusta pörssiyhtiön talousjohtajan tehtävästä sekä strategiatyöskentelystä ja kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä autokaupasta. Olen iloinen voidessani toivottaa Markon tervetulleeksi Kamuxin tiimiin, kommentoi toimitusjohtaja Juha Kalliokoski.

Yhtiön nykyinen talousjohtaja Tapio Arimo lopettaa tehtävässään 12. huhtikuuta 2019. Yhtiön väliaikaisena talousjohtajana toimii Group Controller Milla Kärpänen Marko Lehtosen aloittamiseen saakka.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Viikon luetuimmat uutiset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa