Julkaistu 18.03.2019 0          
NIMITYS

Antti Seppinen Suomen Liikemiesyhdistyksen puheenjohtajaksi

Antti Seppinen valittiin Suomen Liikemiesyhdistyksen puheenjohtajaksi yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Seppinen valittiin aikoinaan 2010 yhdistyksen hallitukseen uutena jäsenenä Anne Bernerin kanssa pian Diili-voittonsa jälkeen. Seppinen on toiminut hallituksessa yhdeksän vuoden ajan ennen puheenjohtajakauttansa.

- Yhdistys on tarjonnut minulle henkilökohtaisesti upean polun kehittyä ja kasvaa hallituksessa vastuulliseen tehtävään. Suomen Liikemiesyhdistys on perinteitä kunnioittava liike-elämän vaikuttava verkosto. Olen saanut työskennellä hallituksessa upeiden eri alan ammattilaisten kanssa ja viimeisimpänä olen saanut tehdä töitä väistyneen puheenjohtajamme Esa Niemen kanssa. Nyt omalla kohdalla oli sopiva aikaa ottaa vastuullinen tehtävä vastaan. Tämä on yhdistystoimintaurani urani suurin haaste, johon tartun nöyränä, mutta luottavaisena. Uskon, että perinteikäs yhdistyksemme säilyy tulevaisuudessakin vetovoimaisena ja arvostettuna. Näissä tavoitteissa saan tukea koko yhdistyksemme aktiiviselta hallitukselta ja vanhoilta puheenjohtajilta, kertoo Seppinen.

Hallitukseen kuuluvat 2019 Henrik Ekman, Jussi Aikala, Anne Pollari, Mia Nygård, Jouni Riuttanen, Antti Seppinen, Minnaliisa Vehkala, Jessica Hynynen ja Mikael Karring. Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Eira Vatanen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa