Julkaistu 18.03.2019 0          
Hoitovapaalla olevia vanhempia, freelancereita ja pienyrittäjiä

Mamwork työllistää asiantuntijoita projektiluontoisiin tehtäviin

Vuonna 2012 perustettu Mamwork on keskittynyt asiantuntijoiden lyhytaikaiseen työllistämiseen ja yritysten tilapäisissä resurssitarpeissa auttamiseen. Yritys on asettanut tavoitteekseen suomalaisen työelämän monimuotoisuuden lisäämisen sekä yritysten ketterän ja mahdollisimman helpon auttamisen.

Mamworkin toimintaidea oli aluksi työllistää hoitovapaalla olevia vanhempia lyhytaikaisiin, tyypillisesti päivän tai parin asiantuntijatöihin. Nyt toiminnan kasvun myötä mukaan on tullut myös freelancereita ja pienyrittäjiä.

Myös nykyisen omistajan Pia Lemmetyn ensikosketus yritykseen tapahtui toimeksiannon kautta. Pia teki ensimmäisen Mamwork-keikkansa olleessaan itse hoitovapaalla kolmannen lapsensa kanssa:

- Olin niin onnellinen saamastani palautteesta, että suorastaan elin sillä seuraavat kuukaudet. Lisäksi työstä sai vielä rahaa, Lemmetty muistelee.

Ennen lasten saantia Pia oli toiminut vaativissa tehtävissä IT-koulutusfirman toimitusjohtajana.

- Strategiamme on kasvaa hallitusti sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Haluan löytää Mamworkiin hyviä tyyppejä, ihmisiä, joille työn ja perheen yhteensovittaminen, tasa-arvo ja reilu busineksen tekeminen ovat tärkeitä asioita, kertoo Lemmetty.

Mamworkin verkostossa on nykyään lähes kaksisataa asiantuntijaa ja yhtiö tekee parhaimmillaan useita kymmeniä toimeksiantoja kuukaudessa. Tyypillinen asiakas on Startup tai PK-yritys.

- Pystymme tarjoamaan yrityksille sellaista osaamista, joka ei muuten olisi näin joustavasti saatavilla.

Mamwork toimii valtakunnallisesti, mutta pääosin toimintaa on tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella ja Turussa.

Yksi Mamworkin asiakkaista on turkulainen TS-Asunnot, joka on ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhön:

- Yrityksemme somemarkkinointipuoli oli pahasti jumissa, ja tarvitsimme kipeästi apua. Mamworkin Pia kävi tapaamassa ja tutustumassa meihin niin ihmisinä, kun yrityksenäkin ja laati meille somestrategian joka sopii tyyliimme ja jonka olemme pystyneet toteuttamaan, kertoo Diana Sandvik.

Mamworkilta voi ostaa asiantuntijan työtä vaikka markkinoinnin, taloushallinnon tai HR:n avuksi.

- Pienin tekemämme keikka taitaa olla erään taiteilijan kiinankieliset käyntikortit, ja toisaalta asiantuntijamme ovat olleet pörssiyhtiöissäkin osana merkittäviä kehittämishankkeita, kertoo Lemmetty yrityksen monipuolisesta toiminnasta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimistoja, Lakiasiaintoimisto, Lakipalvelut

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa