Julkaistu 18.03.2019 0          

Hansdotter järjestää verkostoitumistapahtuman freelancereille

Markkinointiviestintätoimisto Hansdotter järjestää Turussa perjantaina 22.3. markkinointi- ja viestintäalan freelancereille verkostoitumistapahtuman. Hansdotter Freelancer Happy Hour -tapahtuman tavoitteena on tarjota freelancereille verkostoitumismahdollisuus – ja suora kanava työkeikkoihin. Tilaisuus on kaikille alan asiantuntijoille avoin ja maksuton.

Toista kertaa järjestettävä freelancer-tapahtuma kerää yhteen monipuolisesti markkinointiviestintäalan freelancerit ja yrittäjät: muun muassa videoeditoijat, toimittajat, AD:t, graafikot, copywriterit, valo- tai videokuvaajat, animaattorit, käyttöliittymäsuunnittelijat.

– Uskon, että tämä edistää freelancereiden työn saantia. Viime tapahtumassa tapaamiemme ammattilaisten kanssa olemme jo tehneet yhteistyötä, suositelleet heitä suoraan asiakkaillemme ja kumppaniyrityksillemme. Lisäksi freelancereiden keskenkin syntyi uusia kontakteja. Tällä kertaa etsimme omaan verkostoomme etenkin videoeditoijia kevyillä After Effects -taidoilla ja toimittajia, vinkkaa Riina Pyöttiö Hansdotterista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa