Julkaistu 18.03.2019 0          

Omaishoidon arki -tutkimustiedosta tanssiksi

Rakkauden voima, arjen sidokset, luopumisen tuska. Ensin se järjestyi tutkimustiedoksi ja väitöskirjaksi. Sitten väitöskirja muuttui elokuvaksi tanssiteatterin keinoin. Tanssiteatteri ERI Tuo maaliskuussa 30. juhlavuoden kunniaksi ohjelmistoonsa Omaishoidon arkea käsittelevän sarjan.

Tanssiteatteri ERI kuvasi vuosi sitten tanssielokuvan Omasi, rakkaani, joka perustuu Ulla Tiikkasen väitöskirjaan Omaishoidon arjesta. Tutkija Tikkanen oli primus motorina projektissa, jonka rahoitus saatiin Koneen Säätiöltä.

Tanssielokuvan Omasi, rakkaani ensi-ilta on lauantaina 23.3. klo 18. Tilaisuuden yhteydessä on VTT Ulla Tikkasen luento ja asiantuntijapaneeli. Paneelisteina ovat arkkipiispa Tapio Luoma, terveysalan ammattilainen Aki Lindén, tutkijatohtori Anu Laukkanen sekä ohjaaja-koreografi Tiina Lindfors.

Luento- ja elokuvailta toistetaan 30.3. klo 18. Tämän jälkeen elokuvaa esitetään päivänäytöksinä 2.-5.4. klo 12. Ennen elokuvan esitystä Tiina Lindfors esittelee projektin ja filmin. Perjantaina 5.4. esittely on sekä ruotsiksi että suomeksi.

Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Paikan voi varmistaa varaamalla lipun etukäteen Tanssiteatteri ERIstä joko sähköpostitse liput@eri.fi tai puhelimitse 02 250 1032.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Ensiapukoulutus, Ensiaputarvikkeita, Ensihoidon koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa