Julkaistu 19.03.2019 0          
NIMITYS

Uusi tiimi auttamaan sukupolvenvaihdoksissa ja perheyrityspalveluissa

KTT Taru Päivike on aloittanut liikkeenjohdon konsulttina Suomen Yrityskaupat Oy:ssä. Päivike toimii Technopolis Helsingin toimistosta käsin sukupolvenvaihdos- ja perheyrityspalvelutiimin vetäjänä ja sukupolvenvaihdosasiantuntijana toimialueen ollessa koko Suomi.

Sukupolvenvaihdos- ja perheyrityspalvelutiimi keskittyy perheyritysten palvelemiseen omistajanvaihdostilanteissa. Tiimi vastaa myös alan koulutuspalvelujen tarjonnasta ja on valmiina mentoroimaan perheyhtiön uutta jatkajaa.

Päivike on aikaisemmin työskennellyt mm. liikkeenjohdon konsulttina Succession Consulting Oy:ssä sekä Naisyrittäjyyskeskuksen toimitusjohtajana. Päivike on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi perheyritysten sukupolvenvaihdoksista vuonna 2006.

- Perheyritysten tarpeisiin suunnatut omistajanvaihdospalvelut ovat vuosien aikana vähentyneet merkittävästi maassamme alan asiantuntijoiden eläköitymisen myötä. Siksi halusimme koota tähän työhön erikoistuneen ryhmän, johon Tarun perheyrittäjyyden konsultointikokemus ja erikoisosaaminen sopii mainiosti, kommentoi Suomen Yrityskaupat Oy:n toimitusjohtaja Juha Rantanen.

Päivikkeen lisäksi sukupolvenvaihdos- ja perheyrityspalvelutiimissä asiantuntijoina toimivat TkL Asko Virén, KTM Kenneth Udd ja KTM, DI Jan von Bonsdorff, jotka kaikki ovat kokeneita yrityskaupan ammattilaisia. Kenneth Udd vastaa myös ruotsinkilisten palvelujen tuottamisesta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mainosnerg Oy

Mainosnerg Oy

Auringonsuojakalvoja, Autoteippauksia, Banderollien painatus, Kilpiä, Mainostaulut, Mainosteippauksia, Opasteita

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa