Julkaistu 27.03.2019 0          
NIMITYS

SHIFT Events Oy:lle uusi hallitus

SHIFT Events Oy:lle on valittu uusi hallitus, joka järjestäytyi perjantaina 22.3. Hallitukseen kuuluvat hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja Joonas Suominen Loikka, sekä hallituksen jäsenet toimitusjohtaja Noora Keskievari OneMind Dogs, product manager Elina Uutela Icebreaker VC, toimitusjohtaja Antti Korhonen Liveto, toimitusjohtaja Mikko Lehtinen Teknologiakiinteistöt, futuristi, partner Niko Herlin Great minds ja toimitusjohtaja Teemu Malinen Sofokus.

Hallituksen jäsenistö koostuu niin moniyrittäjistä, digitaalisen liiketoiminnan pioneereista kuin tapahtuma-alan asiantuntijoistakin.

- SHIFT on hyvä esimerkki siitä, miten autamme Suomea digitaalisen aikakauden edelläkävijämaaksi maailmalla erilaisin konkreettisin tavoin, kommentoi sarjayrittäjänä menestynyt Teemu Malinen.

Futuristi Niko Herlinin mukaan pitkäjänteisyys ja systemaattinen toiminta varmistaa SHIFT:n menestyksen tulevaisuudessa.

- Jokaisella yrityksellä on oltava hyvä yhteinen tulevaisuuden unelma, jota kohti työskennellään yhdessä, Herlin jatkoi.

SHIFT Events Oy:n puheenjohtaja Joonas Suominen totesi, että SHIFTistä on muutaman vuoden aikana kasvanut luonnollinen osa niin suomalaista kuin eurooppalaistakin businesstapahtumien ekosysteemiä.

- Älykäs teknologia ja siihen liitettävä liiketoiminta muovaavat meidän kaikkien arkea päivä päivältä yhä enemmän, johon myös SHIFT:n 2019 teema Shapeshifting Intelligence vastaa. Olemme nyt tapahtuman suhteen murrosvaiheessa.

Suomisen mukaan tavoitteena on tehdä SHIFTistä entistä kansainvälisempi ja kansainvälisesti tunnettu businesstapahtuma. Vastavalitut hallituksen jäsenet tuovat SHIFTille monialaista osaamista ja näkemystä kehittääksemme tapahtumaa kohti tätä tavoitetta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa