Julkaistu 02.04.2019 0          
NIMITYS

Mari Hantula Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtajaksi

Restonomi, tradenomi Mari Hantula on valittu Kauppakeskus Myllyn uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2019 alkaen.

Hantulalla on monipuolinen kokemus vähittäiskaupasta ja sen kehittämisestä. Hän siirtyy tehtävään Turun Stockmannin tavaratalon johtajan paikalta ja on sitä ennen työskennellyt Kultajousi-myymälöiden ketjujohtajana sekä Marimekossa vähittäiskaupan tehtävissä vastaten muun muassa Marimekon globaalin vähittäiskauppakonseptin ohjauksesta.

Hantula saa johdettavakseen myynnillä, pinta-alalla sekä liikkeiden lukumäärällä mitattuna alueen suurimman kauppakeskuksen. Myllyn myynti kasvoi viime vuonna lähes kaksi prosenttia noin 227 miljoonaan euroon ja kävijöitä oli noin 5,7 miljoonaa ja kasvua yli kolme prosenttia vuoteen 2017 verrattuna.

- Odotan kovasti, että saan tutustua Myllyn henkilökuntaan ja kauppiaisiin ja pääsemme yhdessä jatkamaan sitä hyvää työtä, jota kauppakeskuksessa on tehty. Myllyssä on panostettu hyvään liike- ja palvelukokonaisuuteen, mielenkiintoisiin tapahtumiin sekä asiakkaiden kuunteluun ja turvallisuuteen. Ne ovat asioita, joita pidän erityisen tärkeinä kauppakeskuksen toiminnassa. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin, Hantula toteaa.

Kauppakeskus Myllyä vuodesta 2016 lähtien luotsannut Kati Kivimäki siirtyy Kauppakeskus Mall of Triplan kauppakeskusjohtajaksi Helsinkiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Camp Consulting

Camp Consulting

Konsultointi, Myyntivalmennus, Rekrytointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa