Julkaistu 04.04.2019 0          

Tablebed yhdistää ruokapöydän ja sängyn

Uusi suomalainen huonekaluinnovaatio Tablebed yhdistää ruokapöydän ja sängyn samaan kalusteeseen. Tablebed on tänään ensikertaa esillä Helsingissä Kevätmessuilla.

Tarina sai alkunsa siitä, kun Kemiönsaarelta kotoisin oleva Dine Renfors mietti, miten voisi käyttää kaksionsa neliöitä tehokkaammin.

- Vähensin kodistamme ylimääräisiä tavaroita ja huonekaluja. Pohdin, että kaksi eniten tilaa vievää huonekalua, sänky ja ruokapöytä, eivät ole koskaan samaan aikaan käytössä ja mietin, voisiko ne yhdistää samaan huonekaluun. Tästä syntyi idea tilaa säästävästä pöytävuoteesta.

Renforsin Kemiönsaaren lapsuuden kodin navetan vintillä alkoi innokas ideointi ja nikkarointi, kun hän kehitteli isänsä kanssa useita prototyyppejä etsiäkseen siihen ratkaisua.

Perusperiaatteet alkoivat olla selvät ja mukaan toimintaan tuli Renforsin lapsuudenystävä Johan Backas. Tuotetta viimeistelemään palkattiin turkulainen muotoilutoimisto ED Design Oy ja lopulta uusi huonekaluinnovaatio valmistui myyntikuntoon. Ratkaisu pöydän ja parivuoteen yhdistämisestä on uusi ja yrityksellä on patentti vireillä useaan tekniseen oivallukseen liittyen.

Renfors ja Backas etsivät seuraavaksi kumppania tuotteen lanseeraukseen ja saivat mukaan turkulaisen sijoitusyhtiö Leap Investors Oy:n, joka tuli myös auttamaan tuotteen brändäyksessä sekä myynnin organisoinnissa. Innovaatio sai nimekseen Tablebed, koska tarkoituksena on tehdä siitä kansainvälinen menestystarina. Kuluttajamyyntiäkin isompi potentiaali nähdään yrityspuolella.

- Uskomme, että tuotteella on erinomaiset mahdollisuudet menestyä b2b-puolella, koska se tuo asiakkailleen lisää bisnestä. Majoituskapasiteettia nostamalla yritykset voivat kasvattaa myyntiään ja Tablebed mahdollistaa sen suorastaan nerokkaalla tavalla. Tablebed sopii lyhytaikaista majoitusta tarjoaville yrityksille, huoneistohotelleille, lomahuoneistoille ja villoille, kertoo Matias Mäenpää Leap Investors Oy:stä.

Ensimmäinen isompi kauppakin on jo tehty, kun majoituspalveluja tarjoava Hiisi Homes Oy hankki kymmeniä Tablebedejä tänä vuonna valmistuviin uusiin asuntoihinsa. Lyhytaikaista majoitusta tarjova yritys otti Tablebedin mukaan mietintöihin jo asuntojen pohjaratkaisujen suunnitteluvaiheessa ja huomasi pystyvänsä sen avulla hyödyntämään neliöt tehokkaammin liiketoiminnassaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Ensiapukoulutus, Ensiaputarvikkeita, Ensihoidon koulutus

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa