Julkaistu 04.04.2019 0          

Tablebed yhdistää ruokapöydän ja sängyn

Uusi suomalainen huonekaluinnovaatio Tablebed yhdistää ruokapöydän ja sängyn samaan kalusteeseen. Tablebed on tänään ensikertaa esillä Helsingissä Kevätmessuilla.

Tarina sai alkunsa siitä, kun Kemiönsaarelta kotoisin oleva Dine Renfors mietti, miten voisi käyttää kaksionsa neliöitä tehokkaammin.

- Vähensin kodistamme ylimääräisiä tavaroita ja huonekaluja. Pohdin, että kaksi eniten tilaa vievää huonekalua, sänky ja ruokapöytä, eivät ole koskaan samaan aikaan käytössä ja mietin, voisiko ne yhdistää samaan huonekaluun. Tästä syntyi idea tilaa säästävästä pöytävuoteesta.

Renforsin Kemiönsaaren lapsuuden kodin navetan vintillä alkoi innokas ideointi ja nikkarointi, kun hän kehitteli isänsä kanssa useita prototyyppejä etsiäkseen siihen ratkaisua.

Perusperiaatteet alkoivat olla selvät ja mukaan toimintaan tuli Renforsin lapsuudenystävä Johan Backas. Tuotetta viimeistelemään palkattiin turkulainen muotoilutoimisto ED Design Oy ja lopulta uusi huonekaluinnovaatio valmistui myyntikuntoon. Ratkaisu pöydän ja parivuoteen yhdistämisestä on uusi ja yrityksellä on patentti vireillä useaan tekniseen oivallukseen liittyen.

Renfors ja Backas etsivät seuraavaksi kumppania tuotteen lanseeraukseen ja saivat mukaan turkulaisen sijoitusyhtiö Leap Investors Oy:n, joka tuli myös auttamaan tuotteen brändäyksessä sekä myynnin organisoinnissa. Innovaatio sai nimekseen Tablebed, koska tarkoituksena on tehdä siitä kansainvälinen menestystarina. Kuluttajamyyntiäkin isompi potentiaali nähdään yrityspuolella.

- Uskomme, että tuotteella on erinomaiset mahdollisuudet menestyä b2b-puolella, koska se tuo asiakkailleen lisää bisnestä. Majoituskapasiteettia nostamalla yritykset voivat kasvattaa myyntiään ja Tablebed mahdollistaa sen suorastaan nerokkaalla tavalla. Tablebed sopii lyhytaikaista majoitusta tarjoaville yrityksille, huoneistohotelleille, lomahuoneistoille ja villoille, kertoo Matias Mäenpää Leap Investors Oy:stä.

Ensimmäinen isompi kauppakin on jo tehty, kun majoituspalveluja tarjoava Hiisi Homes Oy hankki kymmeniä Tablebedejä tänä vuonna valmistuviin uusiin asuntoihinsa. Lyhytaikaista majoitusta tarjova yritys otti Tablebedin mukaan mietintöihin jo asuntojen pohjaratkaisujen suunnitteluvaiheessa ja huomasi pystyvänsä sen avulla hyödyntämään neliöt tehokkaammin liiketoiminnassaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa